Από δημοσιογράφος… προπονητής ο Βασίλης Στοάκης

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Μέχρι τώρα καθόταν στα δημοσιογραφικά και κατέγραφε με την πένα του. Πλέον θα κάθεται στον πάγκο και θα δίνει οδηγίες στους παίκτες. Ο λόγος για τον γνωστό θρακιώτη αθλητικογράφο Βασίλη Στοάκη, που ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά του ThrakiSportS, ο Βασίλης Στοάκης ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στην Κομοτηνή, επέστρεψε μεν στην γενέτειρά του, το Διδυμότειχο, αλλά με σκοπό να επιστρέψει εν νέου τη νέα σεζόν στην πρωτεύουσα της Ροδόπης. Ο βασικός λόγος για αυτό όμως δεν θα είναι ούτε οι σπουδές του στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, ούτε η ενασχόλησή του με την δημοσιογραφία, που εκτιμούμε πάντως ότι δύσκολα θα εγκαταλείψει.

Ο Στοάκης αποφάσισε λοιπόν να παρακολουθήσει σεμινάρια προπονητικής στο αγαπημένο του άθλημα, που δεν είναι άλλο από το μπάσκετ. Αυτό αναμένεται να συμβεί το αμέσως επόμενο διάστημα. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες τον φέρνουν να έχει συμφωνήσει με ιστορική ομάδα της Κομοτηνής ώστε να κάθεται με την έναρξη της νέας σεζόν στον πάγκο της, με την ιδιότητα του βοηθού προπονητή. Μια μάλιστα από τις εικόνες στο κολάζ των φωτογραφιών ενδέχεται να αποδειχθεί προφητική..