Τρία κορίτσια από τη Θράκη για την Εθνική Κορασίδων

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Τρεις αθλήτριες από τη Θράκη και συνολικά 7 από την Περιφέρεια ΑΜΘ επιλέγησαν για να συμμετάσχουν στην τελική συγκεντρωτική προπόνηση, ενόψει της συγκρότησης της νέας Εθνικής ομάδας κορασίδων για τα επόμενα χρόνια.

Η Μαρία Πασαλίδου του ΑΟ. Ορεστιάδας, η Κ. Αθανασιάδου και η Κ. Σταμπούλη της ΑΕ Κομοτηνής θα είναι ανάμεσα στα εβδομήντα επτά κορίτσια – μέλη των προεθνικών ομάδων, που θα  συμμετάσχουν στην συγκεντρωτική που θα πραγματοποιηθούν από 9 έως 13 Ιουλίου 2013, στην Πτολεμαΐδα.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού Προπονητή κ. Δ. Φλώρου και την συμμετοχή των περιφερειακών Ομοσπονδιακών Προπονητών.

Οι κλήσεις αναλυτικά από τις ομάδες της Α΄Ενωσης (ΑΜΘ και Σερρών)

Α. Τσουκαλά (ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ), Φ. Γαϊτανίδου ( ΕΡΜΗΣ ΔΡΑΜΑΣ), Α. Καρυοφυλλίδου (ΕΡΜΗΣ ΔΡΑΜΑΣ), Ε. Μπαβέλη (ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΕΡΡΩΝ), Μ. Πασαλίδου (ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ), Σ. Βανδουλάκη (ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ), Κ. Αθανασιάδου (ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ), Κ. Σταμπούλη (ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ),

 Οι επιλογές για την αντίστοιχη συγκεντρωτική αγοριών που θα πραγματοποιηθεί από 16 έως τις 20 Ιουλίου, επίσης στην Πτολεμαϊδα, θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013.