Το ξεχωριστό αντίο του Ραφ στον Εθνικό

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Μελίνα Ντισλιάν

– Σε μια συγκινητική στιγμή, ξεχωριστή τόσο για τον Εθνικό όσο και για τον ίδιο τον νεαρό διεθνή άσο, ανακοινώθηκε το αντίο του Ραφαήλ Κουμεντάκη και η ένταξή του στο δυναμικό της Ραβένα.

Η Ιταλική ομάδα απέκτησε τον 21χρονο Αλεξανδρουπολίτη και στη συνέντευξη τύπου οι άνθρωποι της ομάδας της Αλεξανδρούπολης του είναι το δικό τους αντίο. Ενα αντίο ιστορικό, αφού είναι η πρώτη φορά που η ιστορική ομάδα του Έβρου δίνει αθλητή της απευθείας σε ξένη ομάδα, πόσω μάλλον σε μια τόσο σημαντική που αγωνίζεται στο κορυφαίο Ιταλικό πρωτάθλημα.

«Γεμάτοι συγκίνηση αλλά και χαρά ανακοινώνουμε την μεταγραφή του Ραφαήλ Κουμεντάκη από τον Εθνικό μας στην σπουδαία Ιταλική Ραβένα» προανήγγειλε ο πρόεδρος του ΤΑΑ Γιάννης Τζίμας.

«Το όνειρο του Ραφαήλ γίνεται πραγματικότητα. Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία, να έχει δύναμη και να έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις  και τον εαυτό του. πλέον του ανοίγονται πόρτες και θα πρέπει να είναι έτοιμος να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα βρει μπροστά του» ήταν τα λόγια του προπονητή του Εθνικού Σάκη Μουστακίδη.

Σε ότι αφορά τον ίδιο τον αθλητή, τόνισε ότι ήταν μια δική του απόφαση και επιθυμία νε μετακομίσει στο εξωτερικό και πως «αν δεν ήταν ο κ. Μουστακιδης δεν θα ήμουν εδώ. Το απλό ευχαριστώ δεν φτάνει. Μου πρόσφερε πολλά σαν προπονητής και σαν άνθρωπος και μακάρι κάποια στιγμή να του τα ανταποδώσω. Θα κυνηγήσω το όνειρό μου. Αποχωρίζομαι την παρέα και λυπάμαι για αυτό. Ο Εθνικός είναι το σπίτι μου και το μυαλό μου θα είναι για πάντα στην Αλεξανδρούπολη. Πλέον όμως είμαι 100% παίκτης Ραβέννα”.