Στον… αέρα οι αντίπαλοι Σουφλίου, Κοσμίου και Νέστου…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Καμία εξέλιξη δεν βγήκε από την χθεσινή συνεδρίαση της ΕΠΑΕ, καθώς εξακολουθούν να υπάρχουν τρομερά προβλήματα στην πλειοψηφία των ομάδων και έτσι όλα παραμένουν… στο σκοτάδι. 

Όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι μέχρι και τα τέλη του μήνα, ενώ παραμένει άγνωστο πόσες ομάδες θα είναι σε θέση να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, γνωστό ως Football League. 

Ερωτηματικό αποτελεί επίσης και το πότε θα ξεκινήσει η νέα σεζόν. Μάλιστα, τα πράγματα είναι τόσο ρευστά, που δεν μπορεί να θεωρείται πλέον δεδομένο, ούτε ότι θα υπάρχουν δύο όμιλοι. 

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι ομάδες που μετέχουν στην Football League ίσως αναζητήσουν από μόνες τους τον υποβιβασμό στην αμέσως επόμενη κατηγορία, την Γ’ Εθνική, που θεωρείται ερασιτεχνική, όπως έκανε η ΑΕΚ.

Και αυτό σημαίνει ότι ακόμα είναι άγνωστο ποιοι τελικά θα είναι οι αντίπαλοι του Έβρου Σουφλίου, του ΠΑΟ Κοσμίου, του Νέστου Χρυσούπολης και των υπόλοιπων ομάδων που έχουν εξασφαλίσει παρουσία στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα από την περιοχή μας…