Τρεις παρουσίες από την Θράκη στο Σεμινάριο του ΣΕΠΚ «Αθήνα 2013»

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Με την παρουσία τριών προπονητών από την Θράκη πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το εξαιρετικό διεθνές σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και διήρκησε τρείς μέρες, έχοντας μάλιστα και πολύ υψηλού επιπέδου ομιλητές.

Ύστερα από τρεις «γεμάτες» ημέρες έπεσε η αυλαία του διεθνούς σεμιναρίου του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης «Αθήνα 2013», οπού από πλευράς Θράκης παρευρέθηκαν οι Χρήστος Βαρδικελδόγλου και Γρηγόρης Σουλιώτης από τον Σύνδεσμο της Ξάνθης και από της Ροδόπης ο  Νεοκλής Λεμονίδης.

Το σεμινάριο έλαβε χώρα στο κλειστό του Αγίου Θωμά, στο Μαρούσι, κι όλοι οι συμμετέχοντες έφυγαν ικανοποιημένοι από την ποιότητα και την ποσότητα των πληροφοριών που έλαβαν.

Την έναρξη κήρυξε ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, ο οποίος αν και ανέλαβε πρόσφατα τα καθήκοντά του, άλλαξε το πρόγραμμά του προκειμένου να καταφέρει να δώσει το παρών. Μαζί του ήταν κα ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.

Ομιλητές του «Αθήνα 2013» ήταν ο πρωταθλητής Ευρώπης Γιώργος Μπαρτζώκας και ο άμεσος συνεργάτης του Χρήστος Μαρμαρινός, ο πρωταθλητής Ιταλίας με τη Σιένα Λούκα Μπάνκι, ο ασίσταντ κόουτς των Ντένβερ Νάγγετς (και εμπνευστής του dribble drive motion) Βανς Ουόλμπεργκ και ο τεχνικός του Άρη Βαγγέλης Αγγέλου.