Βγήκαν τα διαρκείας του Εθνικού! Η ώρα του κόσμου…

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Και τώρα, ο λόγος στον κόσμο της Αλεξανδρούπολης. Το ιστορικό τμήμα βόλεϊ του Εθνικού την αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε την καλύτερη χρονιά εδώ και δεκαετίες.

Μετά από 31 χρόνια κέρδισε τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τερμάτισε την πρώτη τετράδα και μπήκε στο φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ. Οι ανάγκες και οι υποχρεώσεις αυξήθηκαν κατακόρυφα. Όπως και οι οικονομικές απαιτήσεις. Με κεντρικό σύνθημα «Μια πόλη, μια ομάδα» η διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός καλεί το φίλαθλο κοινό να ενισχύσει την ομάδα της καρδιάς του, όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση, αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας, τα οποία διατίθενται από τα γραφεία του συλλόγου μας

Η διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός στηρίζει πολλά στην ανταπόκριση των επιχειρηματιών της πόλης και του φιλάθλου κόσμου ώστε η ομάδα να είναι και πάλι πρωταγωνίστρια. Πρώτο βήμα, για αυτό τα εισιτήρια διαρκείας τα οποία από τις 3 Ιουλίου, είναι στη διάθεση των φίλων της ομάδας. Η μαζική εγγραφή και η απόκτηση των καρτών διαρκείας θα είναι μια πραγματική ανάσα για τον Εθνικό, τώρα που κινείται μεταγραφικά και θα δώσει ώθηση για τη δημιουργεί μιας ισχυρής ομάδας.

Φέτος, υπάρχει μια διαφοροποίηση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Τα νέα  εισιτήρια διαρκείας για την φετινή αγωνιστική περίοδο 2013-2014, διαχωρίζονται σε δύο τύπους:

Χρυσή κάρτα – αξία 100,00 Ευρώ. Οι κάτοχοι της χρυσής κάρτας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Εθνικού σε όλη την κανονική περίοδο και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας έχοντας κατοχυρωμένη θέση στις κερκίδες του γηπέδου.

 Μπλε κάρτα – αξία 60,00 Ευρώ. Οι κάτοχοι της μπλε κάρτας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Εθνικού σε όλη τηνκανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Οι κάρτες διαρκείας διατίθενται από τα γραφεία του συλλόγου που βρίσκονται στην Πλατεία Πολυτεχνείου, τηλ. 25510 28761.

 Εδώ λοιπόν θα φανεί η αγάπη του κόσμου για τον Εθνικό και το βόλει. Το άθλημα και την ομάδα που προσφέρει χαρές, επιτυχίες και διακρίσεις στην Αλεξανδρούπολη. Τώρα θα φανεί εάν μπορεί και στο μέλλον η διοίκηση να βάζει και να θέτει υψηλούς, πρωταγωνιστικούς στόχους. Γιατί χωρίς την συμπαράσταση και τη στήριξη των φιλάθλων του, λίγα πράγματα μπορούν να γίνουν …