Photos: Στα αποδυτήρια της Εθνικής U20 των Γούτα και Ράνου…

Ανταπόκριση από την Τουρκία: Σωτήρης Σαρμπεζούδης

–  Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο νοκ άουτ παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας Κ20 με το Ουζμπεκιστάν για την φάση των 16 του Μουντιάλ Νέων της Τουρκίας. Στις 6.00 το απόγευμα της Τρίτης ξεκινά το μεγάλο παιχνίδι και το ThrakiSportS τρύπωσε στα αποδυτήρια της Εθνικής, εκεί όπου οι φανέλες των “δικών” μας Γούτα, Ράνου και των άλλων παιδιών είναι φρεσκοπλυμμένες και φρεσκοσιδερωμένες, περιμένοντας τους παίκτες της Εθνικής μας να τις… ιδρώσουν.

H Εθνική θα παραταχθεί χωρίς προβλήματα τραυματισμών στο Kamil Ocak Stadium του Γκαζιαντέπ. Η ελληνική ομάδα ολοκλήρωσε την Δευτέρα την προετοιμασία της για την κρίσιμη αναμέτρηση με την απογευματινή προπόνηση, το πρόγραμμα της οποίας περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, εκπαιδευτικό δίτερμα, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις στημένες φάσεις. Επίσης, οι διεθνείς παρακολούθησαν το πρωί σε video φάσεις του προηγούμενου αγώνα της Εθνικής με την Παραγουάη, ενώ μετά την προπόνηση το προπονητικό τιμ τούς ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού του Ουζμπεκιστάν.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αλλαγές δεν αναμένονται στο αρχικό σχήμα, κάτι που πιθανότατα σημαίνει ότι οι δύο “ξανθιώτες” Δημήτρης Γούτας και Αντώνης Ράνος θα κάθονται στον πάγκο και θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αν παραστεί ανάγκη, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στο Kamil Ocak Stadium του Γκαζιαντέπ θα διεξαχθεί την Τρίτη 2/7 στις 21:00 και ο αγώνας ανάμεσα στη διοργανώτρια Τουρκία και τη Γαλλία. Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική αν προκριθεί θ΄ αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του Μουντιάλ Νέων το νικητή του παραπάνω αγώνα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τα αποδυτήρια της Εθνικής…