Οι δηλώσεις μετά την επίσημη πρώτη του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Η αγωνιστική περίοδος 2013-2014 ξεκίνησε και επίσημα για την ομάδα του Πανθρακικού με τον καθιερωμένο Αγιασμό που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας Παντελεήμων, παρουσία εκπροσώπων των Μέσων Ενημέρωσης και πολλών φιλάθλων. 

Η διοίκηση επέλεξε σκόπιμα να πραγματοπποιηθεί η πρώτη προπόνηση και ο αγιασμός στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, τον χώρο που φιλοξενεί καθημερινά το ποδοσφαιρικό τμήμα, και όχι στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Ο μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού, Τάσος Καραολάνης, στις δηλώσεις τόνισε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Σεβασμιότατο που ήρθε και τέλεσε τον Αγιασμό για τον Πανθρακικό, όπως και να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα εδώ. Εύχομαι σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα πάνω από όλα υγεία και είμαι σίγουρος πως και φέτος θα έχουμε μια καλή χρονιά. Στόχος μας είναι να πάμε καλύτερα από την περσινή χρονιά».

Ο νέος προπονητής Άκης Μάντζιος, στις δηλώσεις του για τη νέα περίοδο, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Μπορεί να αποχώρησαν ποδοσφαιριστές από την περσινή χρονιά αλλά υπάρχει ένας καλός κορμός και με την βοήθεια των νέων παιδιών θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Έχουμε προχωρήσει σε κάποιες προσθήκες και πιστεύω πως σύντομα θα μπορέσουμε να ανακοινώσουμε και άλλους παίχτες».

Ο αρχηγός Αχιλλέας Σαρακατσάνος, που βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα τόνισε: “Μια καινούργια χρονιά ξεκινάει και ευελπιστώ πως το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια αλλά γενικότερα στην ομάδα θα μας βοηθήσει να ανταπεξέλθουμε στις φετινές δυσκολίες. Χρειάζεται δουλειά από όλους και εμείς οι «παλιοί» θα βοηθήσουμε τους νέους να προσαρμοστούν”.

Δηλώσεις έκαναν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Ο Ζεκίνια σχολίασε: “Στόχος όλων των ποδοσφαιριστών είναι να παίζουν στο πιο ψηλό επίπεδο. Τα τελευταία 2 χρόνια ήμουν με την Λάρισα στην Football League και φέτος έχω την ευκαιρία να συμμετάσχω στην Super League. Είμαι μόλις λίγες ώρες στην Κομοτηνή αλλά αισθάνομαι υπέροχα και ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους συμπαίχτες μου. Ο Ντιόγκο μου έχει πει τα καλύτερα για την ομάδα”.

Ο Κάσες είπε από την πλευρά του: “Είναι μεγάλο βήμα για έναν ποδοσφαιριστή να φεύγει από την χώρα του και να πηγαίνει στο εξωτερικό. Μίλησα με ανθρώπους που γνωρίζουν το Ελληνικό πρωτάθλημα και συγκέντρωσα θετικές πληροφορίες για τον Πανθρακικό. Πλέον ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι προπονήσεις “.