Ο Μαρσελίνιο στο ThrakiSportS για την κούπα της Βραζιλίας, τον Νεϊμάρ και το Μαρακανά…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Μελίνα Ντισλιάν

–  Ποια θα μπορούσε να είναι η αιτία προκειμένου ένας παίκτης να μείνει μόνο με τρεις ώρες ύπνο, ξαγρυπνώντας μπροστά στην τηλεόραση, ενώ την επόμενη μέρα έχει στις 08:00 το πρωί προπόνηση; Μα φυσικά η αγαπημένη ομάδα του. 

Κάτι ανάλογο συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας (01/7) με τον Μαρσελίνιο της Ξάνθης, ο οποίος προτίμησε να χάσει κάποιες ώρες από τον πολύτιμο ύπνο του και να κάτσει να δει τον τελικό ανάμεσα στη Βραζιλία και την Ισπανία για το Confederations Cup.

Ο Βραζιλιάνος μεσο-επιθετικός της Ξάνθης, μίλησε στο ThrakiSportS για τον τελικό αυτό και χωρίς πολλά λόγια σχολίασε το τελικό 3-0 της Σελεσάο: «Η Βραζιλία τους έφαγε. Όλοι οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και είχαν πολύ καλή απόδοση. Έγινε ένα πολύ καλό ματς στο οποίο η Βραζιλία είχε ρόλο πρωταγωνιστή».

Σε ότι αφορά τον παίκτη που τον εντυπωσίασε από την ομάδα του, αν και πολλοί θα περίμεναν να αναφερθεί στον Νεϊμάρ, έκανε την έκπληξη και χωρίς δεύτερη σκέψη ο 25χρονος παίκτης της Ξάνθης έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Τοφρέ: «Από τη στιγμή που έφυγε ο Ρονάλντο από τη Βραζιλία, η φανέλα με το Νο 9 δεν είχε βρει άξιο αντικαταστάτη. Πλέον ο Τοφρέ είναι άξιος κάτοχος αυτής της φανέλας, Είναι εξαιρετικός παίκτης, με απίστευτη τεχνική και αίσθηση του παιχνιδιού».

Από τις δηλώσεις του Μαρσελίνιο, δεν θα μπορούσε να λείψει και η αναφορά στο νέο Μαρακανά, το οποίο όταν ήταν μικρός επισκεπτόταν συνέχεια, αφού ο πατέρας του ήταν μέλος της διοίκησης του ιστορικού αυτού γηπέδου, επί 30 χρόνια: «Το γήπεδο απείχε μόλις πέντε λεπτά από το σπίτι μας στη Βραζιλία και επειδή ο πατέρας μου δούλευε εκεί, το επισκεπτόμουν πολύ συχνά. Είναι ένα ιστορικό γήπεδο, που με συγκινεί κάθε φορά που το επισκέπτομαι».

Τέλος, ο παίκτης της Ξάνθης μιλώντας αποκλειστικά στο ThrakiSportS στάθηκε και στα θλιβερά επεισόδια που διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στη χώρα του, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, ενόψει μάλιστα και του Μουντιάλ: «Είναι θλιβερό να βλέπεις όλο αυτό τον κόσμο να είναι στους δρόμους και να ζητά πράγματα που για άλλους είναι δεδομένα. Το γεγονός ότι κάποιοι προτίμησαν να φτιάξουν γήπεδα με τα λεφτά που υπάρχουν και όχι σχολεία ή νοσοκομεία, που επείγουν, εξαγρίωσε πολλούς Βραζιλιάνους».