Κάτι τρέχει με τον ΓΑΣ Κομοτηνή…

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Με ενδιαφέρον αναμένεται το απόγευμα της Τρίτης η συνέντευξη Τύπου των ιθυνόντων του ΓΑΣ Κομοτηνή, καθώς η καλοκαιρινή περίοδος προχωρά και τα μόνα νέα που αφορούν την ομάδα σε μεταγραφικό επίπεδο είναι οι αποχωρήσεις.

Ο Δημήτρης Μήτσου είναι ήδη παρελθόν από την ομάδα, ενώ την ίδια ώρα αίσθηση προκαλεί ότι η ΑΕ Κομοτηνής που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ έχει ήδη ανακοινώσει δύο μεταγραφές, με τη μία μάλιστα να αφορά παίκτη με εμπειρίες ακόμα και από την Α1 Κατηγορία.

Δικαίως πολλοί φίλοι της ομάδας απορούν για ποιους λόγους δεν κινήθηκε να τον αποκτήσει ο ΓΑΣ και αναρωτιούνται ποιες κινήσεις έγιναν και γίνονται σε αυτό το κρίσιμο μεταγραφικό επίπεδο, με δεδομένο μάλιστα και το γεγονός ότι μόλις στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας ανακοινώθηκε αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο.

Η ανακοίνωση έγινε σε μια περίοδο που ο μέχρι πρότινος προπονητής του ΓΑΣ Κομοτηνή πραγματοποιούσε το καμπ της ακαδημίας στην Μαρώνεια. Ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από την πλευρά του, όπως επίσης ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη δήλωση του Νεοκλή Λεμονίδη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Το σίγουρο είναι ότι ο Λεμονίδης και τις γνώσεις και την εμπειρία διαθέτει για να ηγηθεί της προσπάθειας του ΓΑΣ Κομοτηνή. Ωστόσο είναι ζήτημα το ύψος του μπάτζετ που θα μπορέσουν να του προσφέρουν οι διοικούντες για να μπορέσει να διευκολυνθεί στο έργο του. Και η απάντηση στο σχετικό ερώτημα στην συνέντευξη της τρίτης θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον…