Αποχωρεί από τον πάγκο του Ν. Σιδηροχωρίου ο Πετμεζάς

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Την αποχώρησή του από τον πάγκο της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Κυριακής μέσω… facebook ο Κώστας Πετμεζάς. Έπειτα από τρία χρόνια παραμονής σε αυτή τη θέση, η διοίκηση της ομάδας θα πρέπει να αναζητήσει νέο τεχνικό για να οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης.

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Πετμεζά:

Αγαπημένοι μου ποδοσφαιριστές.
Σήμερα κλείνει ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου. Μετά από τρία χρόνια στον πάγκο της Δόξας, θεωρώ ότι ήρθε η ώρα της αποχώρησης.
Για μένα προσωπικά, τα τρία αυτά χρόνια, ήταν ένας διαρκής αγώνας, συνήθως εκτός ορίων, μια ανεπανάληπτη διαδρομή γεμάτη εμπειρίες και γνώσεις, που χάραξαν νέα ιεράρχηση στις προτεραιότητες και τις αξίες μου, μια διαδρομή ζωής, που μου έδωσε πολλές χαρές, αλλά και πίκρες με μια και μοναδική προσδοκία, την αναγνώριση του μόχθου μου.
Οφείλω να σας ευχαριστήσω όλους που μοιραστήκατε μαζί μου, τα αποδυτήρια και το χορτάρι του γηπέδου αλλά και τις πολύ δύσκολες στιγμές, τη χρονιά που μας πέρασε. 
Αφήνω πίσω μου μια ολοκαίνουργια ομάδα, γεμάτη νιάτα και υγεία, χτισμένη από το μηδέν, πάνω σε θεμέλιο μόλις δύο ποδοσφαιριστών από την προηγούμενη χρονιά, με μέσο όρο ηλικίας τα 19 έτη και λαμπερό μέλλον.
Εύχομαι σε όλους σας, μια καριέρα ζηλευτή, με επιτυχίες, σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής σας, όχι μόνο ποδοσφαιρικές. Θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου.
Μια αγκαλιά σε όλους!
Στη νέα διοίκηση και το νέο προπονητή της Δόξας εύχομαι επίσης πάντα επιτυχίες! 
Coach Κώστας Πετμεζάς
Προπονητής ποδοσφαίρου