Ρεπό και… μεταγραφική κινητικότητα στην Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης
–  Το πρώτο τους ρεπό από τότε που ξεκίνησε η προετοιμασία απόλαυσαν οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης την Κυριακή, καθώς από την Δευτέρα θα είναι «έγκλειστοι» στης εγκαταστάσεις της ομάδας στα Πηγάδια, σε αντίθεση με τους ιθύνοντες που «τρέχουν» τα μεταγραφικά ζητήματα με σκοπό την ολοκλήρωση ακόμη μιας μεταγραφής μέσα στην εβδομάδα.

Ξεκούραση περιελάμβανε το.. μενού στην ομάδα της Ξάνθης την  Κυριακή, με τον Νίκο Καραγεωργίου να δίνει ρεπό στους παίκτες του ώστε να γεμίσουν της μπαταρίες τους για το δεύτερο και πιο σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας της Θρακιώτικης ομάδας, ενόψει του πρώτου φετινοπύ επίσημου παιχνιδιού που θα είναι ευρωπαϊκό, για το  Europa League (στις 18 Ιουλίου για να μην ξεχνιόμαστε).

Από το πρωί της Δευτέρας οι παίκτες της Ξάνθης θα μένουν στις εγκαταστάσεις της ομάδας στα Πηγάδια, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως την Πέμπτη (04/7 και ώρα 20:00) θα έχουμε και το πρώτο φιλικό της Ξάνθης για την φετινή χρονιά με την Βουλγάρικη Πιρίν.

Στα μεταγραφικά τώρα έντονη κινητικότητα παρατηρείται από τους Γιάννη Παπαδημητρίου και Κώστα Κωνσταντινίδη για να πραγματοποιήσουν της μεταγραφές που έχει ζητήσει ο τεχνικός της ομάδας. Άλλωστε στόχος του τεχνικού διευθυντή της Ξάνθης αλλά και του αρχισκάουτερ των «Ακριτών» είναι η ολοκλήρωση τουλάχιστον ακόμη μιας μεταγραφής μέχρι το φιλικό με την Πιρίν.

Οι ιθύνοντες της Ξάνθης  κοιτούν κυρίως προς το εξωτερικό με σκοπό να αποκτήσουν παίκτες με εμπειρία για να μπορέσουν άμεσα να βοηθήσουν την Ξάνθη στης ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, στην λογική του Γκοχουρι που ήδη αποκτήθηκε και προκάλεσε μεγάλη αίσθηση.