Νέα διοίκηση και νέος προπονητής στην Ελπίδα Σαπών

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

– Συνεδρίασε το Σάββατο το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ελπίδας Σαπών και καθόρισε τις θέσεις στα διάδορα αξιώματα, ενώ παράλληλα αποφάσισε ποιος θα είναι και ο προπονητής που θα καθοδηγήσει την ιστορική ομάδα του νομού Ροδόπης στο νέο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης.

Αυτός θα είναι ο Χρήστος Τουφάκης, που θα είναι ο νέος προπονητής της Ελπίδας Σαπών,  ένας έμπειρος τεχνικός που στο παρελθόν έχει κάτσει με επιτυχία στο πάγκο της Νέας Χιλής, της άλλοτε πρωταθλήτριας της ΕΠΣ Εβρου που ωστόσο δεν υφίσταται πλέον ως ομάδα.

Πρόεδρος της ομάδας παραμένει ο ο Ηλίας Εμιρτζάς ενώ ο αντιπρόεδρος θα είναι ο Γρηγόρης Κενανίδης, που ανέλαβε και τον σημαντικό ρόλο του υπευθύνου των Ακαδημιών. Νέος Γενικός Γραμματέας του ΔΣ της Ελπίδας Σαπών  θα είναι ο Βασίλης Χρυστακάκης, ενώ Ειδικός Γραμματέας ανέλαβε ο Σωτήρης Κνίκος και ταμίας ο Δημήτρης Κενανίδης.

Γενικός αρχηγός της ομάδας θα είναι ο Θοδωρής Πιτακούδης, έφορος γηπέδου ο Κώστας Γιαννακόπουλος και μέλη οι Νίκος Ευκαρπίδης, Νίκος Κοκκίνης και Γιώργος Κοτσάκης με αρμοδιότητες τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία ο πρώτος, τις εγγραφές νέο μελών ο δεύτερος και την οργάνωση των ακαδημιών και την αναζήτηση νέων ταλέντων ο τρίτος.