Κασαμπαλής-Κεσκινης νικητές στην άμμο της Αγίας Παρασκευής

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Το δίδυμο των Σταύρου Κασαμπαλή και Άνθιμου Κεσκινη ήταν οι μεγάλοι νικητές στο πρώτο τουρνουά μπιτς βόλεϊ της χρονιάς για την Θράκη, που πραγματοποιήθηκε το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουνίου στην Αγία Παρασκευή της Μάκρης, στο Ακρογιάλι και συγκεκριμένα στην άμμο του Βeach Βar Sagionara.

Μάλιστα, ο Κασαμπαλής έκανε το… νταμπλ, αφού επικράτησε και στο μεικτό έχοντας ως παρτενέρ την Χρύσα Κολοσέντα. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος τελικός απέναντι στους Κωνσταντίνο Πελτέκη και Ελένη Τζιογκίδου ήταν συγκλονιστικός και κρίθηκε στον… πόντο. Οι Πελτέκης-Τζιογκίδου προηγήθηκαν με 1-0 σετ (15-13), οι Κασαμπαλής-Κολοσέντα ισοφάρισαν 1-1 (11-15) και στο τρίτο και τελευταίο σετ νίκησαν με 10-11!

Στους άνδρες, οι Κασαμπαλής – Κεσκινης νίκησαν στον μεγάλο τελικό δύο… ποδοσφαιριστές: το δίδυμο των Σταύρου Σταθάκη (που πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ) και Μιχάλη Μιχούδη (που μαθαίνουμε ότι παίρνει μεταγραφή για την προβιβασθείσα στην Σούπερ Λίγκ Καλλονή). Τα σετ του τελικού ήταν 15-12 και 15-11.

Νωρίτερα, στα ημιτελικά οι Σταθάκης-Μιχούδης είχαν επικρατήσει με 2-0 σετ των Αραμπατζή- Θεοχαρίδη  (15-10, 15-3) ενώ οι μετέπειτα νικητές Κασαμπαλής – Κεσκινης επικράτησαν δύσκολα στα ημιτελικά των Χριστουηλία–Χαραλαμπίδης με 2-1 σετ (14-16, 15-13, 11-9). Ευχάριστος πονοκέφαλος ήταν για τους διοργανωτές η μεγάλη συμμετοχή ομάδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Θράκη θα διεξαχθούν άλλες πέντε τέτοιες διοργανώσεις τα προσεχή σαββατοκύριακα, σε διάφορες παραλίες του Έβρου, της Ροδόπης και της Ξάνθης, με την πολύτιμη βοήθεια του Lipton Ice Tea, που αποτελεί βασικό χορηγό όλου του συγκεκριμένου αθλήματος στην χώρα μας. Τις επόμενες ώρες θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ από το τουρνουά…