Δείτε live στην Θράκη τον τελικό του Confederations Cup Βραζιλίας – Ισπανίας (3-0!)

Μεταδίδει ο Γιάννης Γιαγκίνης

–  Ολοκληρώνεται απόψε το Confederations Cup με την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού ανάμεσα στην Βραζιλία και την Ισπανία και το ThrakiSportS ξενυχτά παρακολουθώντας τον τελικό του σημαντικότερου ποδοσφαιρικού ραντεβού της χρονιάς σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων.

Ακριβώς στη 01:00 την νύχτα ξεκινά στο θρυλικό Μαρακανά ο τελικός του Κύπελλο Συνομοσπονδιών, που αποτελεί την πρόβα τζεναράλε για το Μουντιάλ της επόμενης χρονιάς.  Νωρίτερα η Ιταλία κέρδισε 3-2 στη διαδικασία των πέναλτι την Ουρουγουάη και κατέκτησε την 3η θέση στη διοργάνωση. 

Ο αγώνας ΔΕΝ μεταδίδεται τηλεοπτικά στην Ελλάδα, αφού κανένα κανάλι δεν πήρε τα δικαιώματα. Τα είχε η ΕΡΤ, αλλά μετά το λουκέτο ο Σκάι έσπευσε να δείξει τα πρώτα δύο παιχνίδια της διοργάνωσης, αλλά δεν συνέχισε μπροστά στα νομικά προβλήματα που πήγαν να δημιουργηθούν. Για όλους εσάς όμως, το ThrakiSportS έχει την λύση.

Πρώτον, αν έχετε δορυφορική κεραία, όλο και κάποιο κανάλι θα βρείτε. Αλλά ειδικά αν είστε συνδρομητής Nova, θα σας πούμε ένα κολπάκι: σπεύσατε να γυρίσετε στο γερμανικό ZDF. Θεωρητικά δεν φαίνεται στο μπουκέτο της Nova, αλλά αν πατήσετε στο τηλεκοντρολ σας TV (το κουμπάκι πάνω δεξιά) και μετά παίξετε με τα βελάκια αριστερά – δεξιά μέχρι να βρείτε τα “Major Networks”, τότε θα εντοπίσετε στην θέση “4” το συγκεκριμένο γερμανικό κανάλι, που μεταδίδει live το παιχνίδι. Μάλιστα, μέσω αυτού αναμένεται να το δείξουν και γνωστά ποδοσφαιρικά στέκια της Θράκης, παρά το προχωρημένο της ώρας.

Από εκεί και πέρα, αν είστε σπίτι και δεν έχετε Nova (ακόμα και στο πιο φτηνό πακέτο) ή γενικότερα μια δορυφορική κεραία, δοκιμάστε στα ακόλουθα λινκ: link1link2link3link4link5link6link7link8link9link10. Αν και πάλι δεν τα καταφέρετε, εμείς θα είμαστε εδώ να σας ενημερώνουμε παρά το προχωρημένο της ώρας για την εξέλιξη του αγώνα, αν και γεγονός είναι ότι δεν εμπίπτει στην ύλη του ThrakiSportS, απλά για να σας διευκολύνουμε.

Οι συνθέσεις
Βραζιλία: Ζ. Σέζαρ, Ν. Άλβες, Τ. Σίλβα, Ν. Λουίζ, Μαρσέλο, Φρεντ, Νεϊμάρ, Όσκαρ, Λ. Γκουστάβο, Παουλίνιο, Χουλκ.
Ισπανία: Κασίγιας, Πικέ, Ινιέστα, Τσάβι, Τόρες, Πέδρο, Μάτα, Σ. Ράμος, Μπουσκέτς, Αρμπελόα, Άλμπα.

 

1′ Ωρα 1.00 μετά τα μεσάνυχτα στην Ελλάδα έχουμε σέντρα στον μεγάλο αγώνα. Σε ένα κατάμεστο από σχεσόν 80.000 κόσμου Μαρακανά!!!

2′  Γκοοοοοοολ η Brazil!!! Μετά από σέντρα του Χουλκ από τα δεξιά και αμυντική αδράνεια, ο… πεσμένος Φρεντ ανοίγει το σκορ και βάζει φωτιά με το καλημέρα στο Μαρακανά!

8′  Ευκαιρία για την Βραζιλία. Μετά από ωραίο τακουνάκι του Φρεντ, ο Όσκαρ κάνει το σουτ με το δεξί και στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ. Τεράστια ευκαιρία για το 2-0.

13′ Νέα ευκαιρία για τους Βραζιλιάνους. Ο Παουλίνιο προσπαθεί να “κρεμάσει” ανεπιτυχώς τον Κασίγιας, ο οποίος αποκρούει στη γραμμή. 

20′ Η πρώτη ευκαιρία της Ισπανίας. Μακρινό σουτ του Ινιέστα, ο Σέζαρ αποκρούει σε κόρνερ.

30′ Ευκαιρία για τους Βραζιλιάνους. Δυνατό σουτ του Χουλκ, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κασίγιας

32′ Νέα ευκαιρία για τους Βραζιλιάνους. Ο Φρεντ τετατέτ με τον Κασίγιας, αλλά τον νικά ο Ισπανός

41′ Τεράστια ευκαιρία για την Ισπανία να ισοφαρίσει. Ο Πέδρο πλασάρει σε κενή σχεδόν εστία, σαν απομηχανής θεός πετάγεται όμως ο Νταβίντ Λουίζ και αποκρούει ακριβώς επάνω στην γραμμή, πριν η μπάλα την περάσει, στέλνοντάς την πάνω από τα δοκάρια σε κόρνερ.

44′ Γκοοοοοοολ για την Βραζιλία! Μετά από καταπληκτική πάσα του Οσκάρ, ο Νεϊμάρ κεραυνοβολεί από πλάγια αριστερά θέση τον Κασίγιας και κάνει το 2-0. Πανδαιμόνιο στο Μαρακανά.

45+2′  Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Βραζιλία – Ισπανία 2-0. 

46′  Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου

47′  Γκοοοοοοοοολ και πάλι για την Βραζιλία, που κάνει πάρτι. 3-0! Σκόρερ και πάλι ο Φρέντ, όπως συνέβη και στο δεύτερο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, έτσι και τώρα διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα και τριπλασιάζει αυτά της “σελεσάο”. Δεν δείχνει να ανατρέπεται η κατάσταση για τους πρωταθλητές Ευρώπης και Κόσμου

53′  Πέναλτι για την Ισπανία. Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, αφού μόλις είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο, το κέρδισε ο Νάβας σε ανατροπή από τον Μαρσέλο μέσα στην περιοχή. Σωστή υπόδειξη (και ποτέ μην λες ποτέ τελικά με τους Ισπανούς)

54′  Χάθηκε η ευκαιρία. Ο Σέρχιο Ράμος αστοχεί από την άσπρη βούλα! Σημάδεψε την δεξιά γωνία αλλά η μπάλα γλύφει το δεξί δοκάρι του Σέζαρ και καταλήγει άουτ. Πανηγύρια στο Μαρακανά, το 3-0 παραμένει!

64′ O Mαρσέλο μπαίνει από αριστερά και προτιμά να σουτάρει αντί να κάνει σέντρα – μισό γκολ στην μικρή περιοχή, με αποτέλεσμα να στείλει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, άουτ

67′ Κόκκινη στον Πικέ, που κλαδεύει έξω από την περιοχή τον (συμπαίκτη του πλέον στην Μπαρτσελόνα) Νεϊμάρ. Ο τελευταίος ξεχύθηκε, θα έφτανε φάτσα με το τέρμα και ο Πικέ αποφάσισε να τον κλαδέψει, αφού ήταν αδύνατο να τον προλάβει αλλιώς, λίγο έξω από την περιοχή. Σωστότατη απόφαση και μόνο για την πρόθεση, αλλά και την σκληρότητα του φάουλ, παρά για την προφανή θέση για γκολ…

69′  Το φάουλ εκτελεί ο Νεϊμάρ και περνά ξυστα πάνω από τα δοκάρια…

75′  Δύο φορές ο Κασίγιας χρειάστηκε να βγει εκτός μεγάλης περιοχής για να διώξει. Ό,τι θέλουν κάνουν οι Βραζιλιάνοι

81′  Ευκαιρία για την Ισπανία. Σουτ ο Πέδρο, εκπληκτική απόκρουση του Σέζαρ.

86′  Νέα ευκαιρία για την Ισπανία. Ωραίο κοντρόλ και σουτ του Βίγια, ο Σέζαρ εκτινάσσεται και αποκρούει. Ούτε το γκολ της τιμής δεν μπορεί να πετύχει η Ισποανία.

90′ Δύο τα λεπτά των καθυστερήσεων. Χαμός στο Μαρακανά.

90+2′  Τέλος του αγώνα. Με ένα εμφατικό αλλά απόλυτα δίκαιο 3-0 η Βραζιλία κατακτά το 4ο Κύπελλο Συνομοσπονδιών της ιστορίας της. Η Ισπανία δεν μπόρεσε να πάρει το μόνο κύπελλο που λείπει από την τροπαιοθήκη της. Τελικό αποτέλεσμα: Βραζιλία – Ισπανία 3-0.

Η ώρα είναι τρεις τα ξημερώματα. Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε μαζί μας την εξέλιξη του μεγάλου αγώνα,  ελπίζουμε να σας κρατήσαμε καλή συντροφια σε όσους προσπαθήσατε να δείτε το παιχνίδι από το κομπιούτερ σας αυτήν την τόσο προχωρημένη ώρα. Καλή εβδομάδα και καλό μήνα, καθώς ξημερώνει 1η Ιουλίου. Από το πρωί το ThrakiSportS θα έχει όλη την τοπική αθλητική επικαιρότητα αλλά και μια δεύτερη ματιά στον τελικό του Confederations Cup με τους Βραζιλιανους που πανηγυρίζουν στην Θράκη (ναι υπάρχουν) αλλά και άλλες εκπλήξεις…