Σταμάτησε τη μπάλα ο Βαϊρουά!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  Έκπληξη προκαλεί η απόφαση του Μαραμά Βαϊρουά να σταματήσει το ποδόσφαιρο, μετά την συμμετοχή του με την Εθνική Ομάδα της Ταϊτής στο Conferetations Cup. Ο Πανθρακικός έμελε να είναι η τελευταία ομάδα στην καριέρα του σπουδαίου παίκτη.

Η είδηση της αποχώρησης από την ενεργό δράση του Βαϊρουά προκάλεσε μεγάλη έκπληξη τόσο στην Γαλλία όσο και στην Ελλάδα, καθώς ο 33άχρονος άσος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τον Πανθρακικό. Μάλιστα οι πληροφορίες έλεγαν ότι σχεδόν οι μισές ομάδες της Superleague είχαν καταθέσει προτάσεις συνεργασίας στον Βαϊρουά, ο οποίος ωστόσο τις απέρριψε.

Την ανακοίνωση της απόφασης του έκανε στο τοπικό κανάλι της Ταϊτής ΤNTV, όπου μίλησε για όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του κατά τη διάρκεια της οποίας κέρδισε ένα πρωτάθλημα και δυο Κύπελλα με την Ναντ.Οι τελευταίες εμφανίσεις του Βαϊρουά ήταν με την εθνική ομάδα της Ταϊτής στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών στην Βραζιλία. Ο Πανθρακικός έμελε να είναι η ομάδα, ως παίκτης της οποίας αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια…