Νέα μεταγραφή για την ΑΕ Κομοτηνής

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Το μπασκετικό τμήμα της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Γιώργο Μηντζαρίδη, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση «4» (Power Forward), σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. 

Ο 20χρονος Forward έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην ομάδα των Κουφαλίων, έχοντας συμμετάσχει στην τελική φάση δύο πανελλήνιων πρωταθλημάτων με την παιδική ομάδα, από όπου πήρε μεταγραφή στον Μαντουλίδη. Εκεί αγωνίστηκε στο εφηβικό και στο ανδρικό τμήμα και εν συνεχεία πήγε στο εφηβικό του ΠΑΟΚ. 

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής δήλωσε: «Βρίσκομαι στην Κομοτηνή και είμαι πολύ χαρούμενος που συνδυάζονται οι σπουδές μου με το μπάσκετ. Ελπίζω ότι θα συμβάλω στο να πετύχει η ομάδα τους στόχους που έχει θέσει. Εύχομαι πάνω από όλα υγεία σε εμένα και τους συναθλητές μου και μέσα από σκληρή δουλειά θα πετύχουμε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο».

Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή σε διάστημα μιας εβδομάδας που ανακοινώνεται από την ΑΕ Κομοτηνής, μετά τη απόκτηση και του Γιάννη Σούρμπη από το Μαρούσι.