Ώρα Μπανιώτη σήμερα στην Μερσίνη

Ανταπόκριση από την Τουρκία: Σωτήρης Σαρμπεζούδης

–  Το απόγευμα της Πέμπτης αγωνίζεται ο κομοτηναίος άλτης στον τελικό του ύψους των 17ων Μεσογειακών Αγώνων της Μερσίνης και η συμμετοχή του ξεχωρίζει στην πλούσια σε ελληνικές παρουσίες δεύτερη ημέρα του προγράμματος στίβου των Μεσογειακών Αγώνων. 

Συνολικά ρίχνονται στη «μάχη» των προκριματικών και τελικών 12 Έλληνες πρωταθλητές. Η αρχή γίνεται το πρωί με την παρουσία της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στον τελικό στα 20χλμ. βάδην. Στην συνέχεια, το απόγευμα ο πρώτος τελικός είναι το ύψος ανδρών με διπλή συμμετοχή, αφού πέρα από τον “δικό μας” Κώστα Μπανιώτη θα αγωνιστεί και ο Αντώνης Μάστορας. Ο τελικός του ύψους αρχίζει στις έξι το απόγευμα.

Ακολουθεί η δισκοβολία με τον Γιώργο Τρέμο. Τα κατοστάρια σε γυναίκες και άνδρες ακολουθούν και οι ημιτελικοί με διπλές παρουσίες (στα 100μ. γυναικών στην 1η σειρά τρέχει η Γρηγορία-Εμμανουέλα Κεραμιδά και στη 2η η Μαρία Γάτου και στους άνδρες στην 1η σειρά ο Μάκης Στεργιούλης και στη 2η ο Παναγιώτης Ανδρεάδης), ενώ αργότερα γίνονται οι τελικοί. Σύμφωνα με το πρόγραμμα στην συνέχεια γίνονται οι δύο ημιτελικές σειρές στα 400μ., όπου στην 1η τρέχει ο Πέτρος Κυριακίδης και στη 2η ο Δημήτρης Γράβαλος και τέλος, το πρόγραμμα κλείνει με δύο ακόμη τελικούς με ελληνικό ενδιαφέρον: το μήκος με την Ευαγγελία Γαλένη και τα 1.500μ. με τον Ανδρέα Δημητράκη.