Φιλική ισοπαλία των Παλαιμάχων της Βιστονίδας στην Καβάλα

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ισόπαλο με 3-3 έληξε το φιλικό των παλαιμάχων του ΑΟ Ελαιοχωρίου με την αντίστοιχη της Βιστωνίδας που έγινε στο γήπεδο του Μυρτοφύτου. 

Για την ομάδα της Καβάλας τα τέρματα σημείωσαν οι Ξανθόπουλος και Πακαταρίδης που σημείωσε δύο τέρματα, για την ομάδα της Βιστονίδας σκόραρε δύο φορές ο Δημήτρης Καραμανάβης ενώ το τελικό 3-3 διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Πακαταρίδη. Αξίζει να αναφέρουμε πως χάθηκε από ένα πέναλτι εκατέρωθεν.

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε δεξίωση στην κεντρική ταβέρνα στο Ελαιοχώρι όπου το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό. Άλλωστε οι σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων είναι εξαιρετικές  με αρκετά φιλικά παιχνίδια και κοινή  συμμετοχή σε τουρνουά.

ΑΟ ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ: Θεοδοσιάδης, Λεμονίδης, Πουρσαιτίδης, Πακαταρίδης, Λαζαρέλης, Ορφανίδης, Μαυρομάτης, Βασιλειάδης, Λυσσαρίδης, Λεμονίδης, Ξανθόπουλος, Θεράπογλου, Καγκαίδης.

ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ: Καπαπάνος, Παπαδόπουλος Λ. , Χατζημωυσιάδης, Τιφτίκογλου, Κουτρουβέλης, Γκορόγιας, Σωτηριάδης, Τσαπάρας, Καραμανάβης Κ. , Χαιτίδης, Μελισσόπουλος, Λαμπάκης, Τσετινόγλου, Καραμανάβης Δ. , Σταυρίδης, Κουτάβας, Καφετζόπουλος, Παπαδόπουλος Π. , Πεχλιβανούδης, Τσαρντάκης.