Αρνητική εξέλιξη στην εκδίκαση στο ΑΣΕΑΔ της προσφυγής της Ορεστιάδας

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Εκδικάστηκαν από το ΑΣΕΑΔ οι προσφυγές του Α.Ο.Ορεστιάδας και του Γ.Σ.Ηρακλής κατά της απόφασης της ΕΣΑΠ για επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-13. Μέχρι την Τρίτη 2 Ιουλίου 2013 οι εμπλεκόμενες πλευρές κλήθηκαν να καταθέσουν υπομνήματα.

Τα πράγματα πάντως δεν εξελίχθησαν ιδανικά για την ομάδα του ΑΟΟ, αν και τίποτα δεν προδικάζει αυτό για την τελική απόφαση. Αρχικά απερρίφθη το αίτημα της Ορεστιάδας για χορήγηση αναβολής της δίκης. Επίσης απερρίφθη το αίτημα για να υποχρεωθεί η ΕΣΑΠ να χορηγήσει το πρακτικό της συνεδρίασης του ΔΣ σχετικά με την επικύρωση της βαθμολογίας.

Επίσης, απορρίφθηκε το αίτημα του Γ.Σ.Ηρακλής για αναβολή της δίκης λόγω εκκρεμοδικίας της προσφυγής του στα διοικητικά δικαστήρια. Κατόπιν των ανωτέρω όλες οι πλευρές ανέπτυξαν τα επιχειρήματα τους αφού εκδικάστηκαν κανονικά οι υποθέσεις και πλέον, μετά την παρέλευση του τριημέρου για τα έγγραφα υπομνήματα, αναμένονται οι αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ.

Την ΕΣΑΠ εκπροσώπησε ο νομικός σύμβουλος Χρήστος Ηλιάδης. Παράσταση υπέρ της ΕΣΑΠ έκανε ο νομικός εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού Γιάννης Κάρμης ενώ τον Α.Ο. Ορεστιάδας εκπροσώπησε ο δικηγόρος Παντελής Δέδες και τον Γ.Σ.Ηρακλής η δικηγόρος Μαρία Βαγενά.