Ανησυχητική στασιμότητα στα μεταγραφικά του Εθνικού

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη : Γιώργος Πανταζίδης

– Παρότι… βγαίνει και ο Ιούνιος, στα μεταγραφικά του Εθνικού, παρατηρείται ανησυχητική στασιμότητα. Αν και το τεχνικό τιμ ήθελε σε συνεργασία με τη διοίκηση να κλείσει νωρίτερα από… ποτέ το ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου – για αυτό άλλωστε εσπευσμένα έγιναν και οι εκλογές ΤΑΑ – αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Και από ότι φαίνεται, αυτό θα αργήσει να γίνει, αν και οι πολλές και σημαντικές υποχρεώσεις, δεν επέτρεπαν κάτι τέτοιο. Μέχρι τώρα, πέρα από την παραμονή του Ράιτς και του βασικού κορμού της περσινής ομάδας που έφτασε στην 4άδα της Bόλει Λιγκ, αλλά και την γνωστή εδώ και καιρό απόκτηση του (εβρίτη) Ανδρέα Ανδρεάδη, δεν υπάρχει κάτι άλλο, τουλάχιστον τυπικά.

Μετά και την φυγή του Ραφαήλ Κουμεντάκης οι «τρύπες» που πρέπει να καλυφθούν, μεγαλώνουν. Πρώτο μέλημα παραμένει η κάλυψη της θέσης του ακραίου, με τον Άλαν Κόμελ, πρώην αθλητή της Λαμίας να συνεχίζει να είναι το πρώτο φαβορί, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Παράλληλα, υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις όπως αυτή του Μπορόβνιακ, πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ. Στο περίμενε είναι η ομάδα του Εθνικού και για τη θέση του πασαδόρου, που αναμένεται από την ξένη αγορά, ενώ ερωτηματικό είναι και το λίμπερο, με τον Ορεστιαδίτη Δημήτρη Γκαρά να περιμένει στο ακουστικό του.

Ανασταλτικός παράγοντας για το γεγονός ότι δεν προχωράνε τα μεταγραφικά είναι η έλλειψη ρευστού.  Το ταμείο είναι… μείον, χορηγός δεν βρέθηκε για να σηκώσει το μεγάλο βάρος και τις αυξημένες υποχρεώσεις, οπότε και υπάρχει … κωλυσιεργία.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή του Εθνικού, ο κ. Μουστακίδης μας είπε ότι μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη εκτιμά, ότι τουλάχιστον το θέμα του ακραίου, θα έχει τελειώσει…