Σενάριο για προετοιμασία της ΑΕΚ στην Θράκη!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Πολλές είναι οι πιθανότητες η ΑΕΚ να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Θράκη και συγκεκριμένα στα Πηγάδια της Ξάνθης.

Μετά τις πρώτες επιλογές των προπονητικών κέντρων στην Ελλάδα (Καρπενήσι, Γρεβενά, Πήλιο) και σε κάποια του εξωτερικού (Αυστρία), ο Νίκος Λυμπερόπουλος φαίνεται ότι καταλήγει στην… ευκαιρία του προπονητικού κέντρου στα Πηγάδια και στο ξενοδοχείο «Le Chalet». Αυτό τουλάχιστον έγραψε η “Ώρα των Σπορ”, που ειδικεύεται στο κιτρινόμαυτο ρεπορτάζ και έχει καλές πηγές στην Ένωση, αλλά και πολλά κιτρινόμαυρα sites και blogs.

Όπως επισημαίνουν, πρόκεειται για ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο που περιλαμβάνει όλους τους απαραίτητους χώρους, οι οποίοι στεγάζονται σε ένα συνολικό εμβαδόν κτισμάτων 790 τ.μ. Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Νίκος Λυμπερόπουλος έχει κάνει κάποιες επαφές με την Ξάνθη και βρίσκεται… πρόσφορο έδαφος για να κάνει εκεί την προετοιμασία της στα τέλη Ιουλίου ο δικέφαλος του νότου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η τοποθεσία βολεύει αρκετά την Ένωση καθώς εκεί μπορεί να βρει πιο εύκολα ομάδες να δώσει τα απαραίτητα φιλικά παιχνίδια. Βλέπετε, η Βόρειος Ελλάδα έχει πάρα πολλές ομάδες μικρών κατηγοριών, ενώ από την Σούπερ Λίγκα υπάρχουν η Ξάνθη και ο Πανθρακικός ως πιο δυνατά τεστ, χώρια που εύκολα μπορούν να μεταφερθούν και ομάδες από τις γειτονικές Βουλγαρία και Τουρκία.

Τις  επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί σε ποιο προπονητικό κέντρο θα μεταβεί η ΑΕΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με το προπονητικό κέντρο της Ξάνθης να έχει κάνει την… ρελάνς και να «παίζει» με πολλές πιθανότητες πια, αναφέρουν τα ρεπορτάζ. Πάντως, το προπονητικό στο Καρπενήσι έχει ακόμη αρκετές πιθανότητες ακόμη.

Όπως προαναφέρθηκε, αν η ΑΕΚ πάει τελικά στην Ξάνθη θα διαμείνει στο υπεροπολυτελές «Le Chalet» (από το 2007 λειτουργεί), με τις αθλητικές εγκαταστάσεις να είναι ακριβώς δίπλα και καλύπτουν όλες τις ανάγκες μιας ομάδας που κάνει προετοιμασία υψηλού επιπέδου.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ:
– Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο «Le chalet»
– 7 γήπεδα προπόνησης ποδοσφαίρου, εκ των οποίων τα δύο φωτίζονται με προβολείς.
– 1 γήπεδο mini ποδοσφαίρου (5×5)
– 1 γήπεδο τένις
– Αποδυτήρια για 3 ομάδες, 160 τ.μ.
– Σάουνα – Υδρομασάζ – Χαμάμ και χώρος μασάζ, 70 τ.μ.
– Εργομετρικό κέντρο που περιλαμβάνει CYBEX, διάδρομο, ποδήλατα κ.τ.λ., 60 τ.μ.
– Σύγχρονο φυσικοθεραπευτήριο – ιατρείο πλήρως εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα αποκατάστασης, 60 τ.μ.
– Αποθήκη ιματισμού, 40 τ.μ.
– Χώρος πλυντηρίων – στεγνωτηρίων, 30 τ.μ.
– Οίκημα όπου στεγάζονται τα γραφεία και τα αποδυτήρια των προπονητών, 60 τ.μ.
– Οίκημα γυμναστηρίου πλήρως εξοπλισμένο με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, 160τ.μ.
– Αίθουσα ψυχαγωγίας – αναψυχής ποδοσφαιριστών, η οποία περιλαμβάνει μπαρ, video – wall, φλιπεράκια, παιχνίδια ψυχαγωγίας, 145 τ.μ.
– Διαμέρισμα συντηρητών, 50 τ.μ.
– Εκκλησία αφιερωμένη στον Άγιο Ιωάννη
* Τα παραπάνω οικήματα είναι κατασκευασμένα «θεματικά», από μασίφ κορμούς δέντρων.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here