Νίκος Καραγεωργίου: “Θα δώσουμε τη μάχη μας”

Ανταπόκριση απο την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Στον «Arena FM» της Θεσσαλονίκης μίλησε ο προπονητής της Ξάνθης, Νίκος Καραγεωργίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην ομάδα που θα αγωνιστεί στην Ευρώπη, τα μεταγραφικά αλλά και τις αλλαγές στον ΠΑΟΚ.

Αρχικά είπε: «Προετοιμαζόμαστε για την έναρξη του πρωταθλήματος. Ταυτόχρονα θα μπούμε στη διαδικασία και των Ευρωπαϊκών παιχνιδιών. Μας δυσκολεύει λίγο τα πράγματα αυτή η εξέλιξη, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε μια προσπάθεια μήπως καταφέρουμε και προκριθούμε».

Για τη Ξάνθη: «Θα δούμε με ποια ομάδα θα κληθούμε να αγωνιστούμε. Θα δούμε το παιχνίδι για να γνωρίζουμε ποιον από τους δύο αντιπάλους θα αντιμετωπίσουμε. Εμείς δεν έχουμε τέτοια εμπειρία, αλλά θέλει προσοχή και τρόπο. Θα πρέπει να προσέξουμε και να φανούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Εμείς ετοιμαζόμαστε για το πρώτο μας παιχνίδι που θα είναι στις 18 Ιουλίου. Θα εμφανιστούμε, με σοβαρότητα, σεβασμό, με υπευθυνότητα για να προκριθούμε. Δεν έχουμε το δικαίωμα να αδιαφορήσουμε, θα δώσουμε τη μάχη μας».

Για τα μεταγραφικά: «Δεν έχουν γίνει οι κινήσεις που θέλαμε. Θα γίνουν όμως, θα συμπληρώσουμε το παζλ. Χρειαζόμαστε τέσσερις παίκτες, σύντομα θα ολοκληρωθούν οι κινήσεις. Κινούμαστε για ένα στόπερ, κεντρικό χαφ, σέντερ φορ κι έναν μεσοεπιθετικό».

Για την επιστροφή του στη Ξάνθη: «Μετά από εννιά χρόνια επιστρέφω στη Ξάνθη που για 12 χρόνια συνεχόμενα ήμουν παίκτης και προπονητής. Όταν ήμουν εδώ δεν είχαμε παίξει στο καινούργιο γήπεδο. Δεν άλλαξαν πολλά από τότε. Η νοοτροπία είναι η ίδια και η ίδια λογική επικρατεί και τώρα. Γύρω από το σκεπτικό του κ.Πανόπουλου κινούμαστε, να στέκεται η ομάδα αξιοπρεπώς και κατά καιρούς να πρωταγωνιστεί».

Για τον ΠΑΟΚ: «Οι αλλαγές που θα γίνουν στο ΠΑΟΚ ήταν αναπόφευκτες. Μετά τη περσινή πορεία, το κύπελλο και τη δυσκολία στα πλέι-οφ, ήταν αναμενόμενο. Όλοι περιμένουν να πάει προς το καλύτερο. Όλοι ελπίζουμε και ευχόμαστε να πάει η ομάδα καλύτερα».