Πρώτη συγκέντρωση (και) για τον Πανθρακικό

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Πραγματοποιείται σήμερα Τρίτη  (25/06) η πρώτη συνάντηση παικτών και τεχνικής ηγεσίας για την ομάδα της Κομοτηνής, χωρίς ωστόσο αυτή να περιλαμβάνει και προπόνηση. 

Ο Άκης Μάντζιος κι οι συνεργάτες του θα συστηθούν επισήμως για πρώτη φορά στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και θα τους ενημερώσουν για το πρόγραμμα των εργομετρικών και των εξετάσεων που θα γίνουν πριν από την έναρξη των προπονήσεων και γενικά του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί  στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, ενώ το βασικό στάδιο σε αθλητικό κέντρο που βρίσκεται στην περιοχή Μπάνσκο της Βουλγαρίας, το οποίο πρόσφατα επισκέφθηκαν και ενέκριναν ο προπονητής της ομάδας, Άκης Μάντζιος, μαζί με τον γενικό αρχηγό Χάρη Μαυρομάτη.

Μετά από την σχετική επιθεώρηση των χώρων αλλά και των γηπέδων αποφασίστηκε ο Πανθρακικός να πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και θα αρχίσει στις 15 Ιουλίου, ενώ ξεκαθάρισε ότι η παραμονή στο Μπάνσκο θα περιλαμβάνει και τρία φιλικά παιχνίδια.

Η επιστροφή στην Κομοτηνή έχει προγραμματιστεί για τις 27 Ιουλίου και ήδη, παράλληλα με τον μεταγραφικό σχεδιασμό, προχωρά και αυτός του προγραμματισμού των φιλικών μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος…