Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ξάνθης με βασικό θέμα την αναδιάρθρωση!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Έκτακτη Γενική συνέλευση με θέμα την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (5/7) και ώρα 19:30 στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Ξάνθης.

Τα θέματα που αναμένεται να συζητηθούν είναι οι δύο προτάσεις που θα καταθέσει η διοργανώτρια αρχή μετά της αντιδράσεις ορισμένων ομάδων αλλά και τις επαναδραστηριοποιήσεις των Δόξα Σταυρούπολης και Α.Ο. Μέλισσας που αυξάνουν των αριθμό των ομάδων που θα συμμετέχουν στα επόμενα πρωταθλήματα.

Οι δύο προτάσεις της ΕΠΣ Ξάνθης είναι είτε να μείνουν όπως αποφασίστηκε στην προηγούμενη συνεδρίαση, δηλαδή δύο όμιλοι η Α’ κατηγορία και όσες μένουν στην Β’. Είτε να μείνει ένας όμιλος στην Α’ και δύο στην Β’ κατηγορία. Μέχρι την επόμενη Παρασκευή αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι κινήσεις των ομάδων και ποιο θα είναι τελικά το μοντέλο του πρωταθλήματος της νέας περιόδου στην ΕΠΣ Ξάνθης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ξάνθης:

“ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ , ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/7/13 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΩΡΑ 19,30 ΜΕ ΘΕΜΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΜΕ 2 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ . 1) ΔΥΟ ΟΜΙΛΟΙ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2)ΔΥΟ ΟΜΙΛΟΙ ΣΤΗ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ”.