Αποκάλυψη: Ακόμα κι αν αποκλειστεί, συνεχίζει στην Ευρώπη…

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Η αλήθεια είναι ότι στο άκουσμα του αντιπάλου του Εθνικού στο Cev Cup της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, πολλοί ήταν εκείνοι που τρόμαξαν.

Η Πολωνική Σκρα Μπελσάτοφ δεν αφήνει και πολλά περιθώρια ελπίδων πρόκρισης στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, αφού οι Εβρίτες θα έχουν να κάνουν με μια από τις κορυφαίες και από τις πλέον φιλόδοξες για πρόκριση ομάδες.

 Σε περίπτωση που ο Εθνικός ανατρέψει τα προγνωστικά και αποκλείσει τη Σκρα, τότε θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση του CEV Cup (3-5/12 & 10-12/12) το νικητή του ζευγαριού Αμρισβιλ (Ελβετία) – Μπρνο (Τσεχία).

Ωστόσο δεν θα πρέπει να μας ξεφεύγει μια διόλου ασήμαντη λεπτομέρεια. Αν χάσει και αποκλειστεί από τους Πολωνούς, τότε θα αγωνιστεί στο Τσάλεντζ Καπ, μια πιο υποδεέστερη διοργάνωση, στις 14-16/1 & 21-23/1 με τον νικητή του ζευγαριού Γκρόντνο (Λευκορωσία) ή Μπέργκεν (Νορβηγία) – Άπελντορν (Ολλανδία)!

Στην διοργάνωση ισχ΄τει ό,τι και στο ποδόσφαιρο, όταν οι ομάδες που αποκλείονται από το τσάμπιονς Λιγκ υποβιβάζονται στο Γιουρόπα. Οπότε οι φίλοι του Εθνικού καλό θα είναι να ετοιμάζονται για τουλάχιστον δύο ευρωπαϊκά ταξίδια…