Επιβεβαίωση: Ο Δερμιτζάκης έκλεψε τον Στάθη

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Στάθης, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από τους Κρητικούς το μεσημέρι της Δευτέρας επιβεβαιώνοντας πλήρως τα προηγούμενα ρεπορτάζ του ThrakiSportS. 

Ο Έλληνας αμυντικός, έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό και έτσι ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του Ηρακλείου. Σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή έπαιξε ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος ήξερε τον παίκτη από την θητεία του στον Πανθρακικό στην περσινή Σούπερ Λίγκα. 

Η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Στάθη για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Στάθης είναι 26 ετών (20/5/87), αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά της άμυνας και έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή, Καλαμαριά, ΠΑΣ Γιάννινα και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε σε 31 ματς Σούπερ Λίγκας με τον Πανθρακικό». 

Ο νέος παίκτης του ΟΦΗ, μετά τις υπογραφές δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ τα εξής: «Είναι μεγάλη μου τιμή που θα φορέσω την φανέλα του ΟΦΗ. Ευχαριστώ τον προπονητή και την διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν και με πολύ δουλειά θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω μέσα στο γήπεδο. Έχω παίξει ως αντίπαλος στο Γεντί Κουλέ και ανυπομονώ να παίξω ξανά εκεί, ως παίκτης της ομάδας και να ζήσω από κοντά την καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι».