Επιβεβαίωση: Κοντά στην Κούνεο ο Τζούριτς

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Ενα μήνα μετά το δημοσίευμα του ThrakiSportS για το σοβαρό ενδεχόμενο ο Μίταρ Τζούριτς να μετακινηθεί από την Τρεντίνο στην Κούνεο, τα ιταλικά δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ και στέλνουν τον διεθνή Ορεστιαδίτη στο Κούνεο.

Πιο συγκεκριμένα, το  ladige.it  αναφέρei ότι ο κεντρικός της Τρεντίνο την επόμενη χρονιά θα παίζει ως διαγώνιος στην Κούνεο μετά την επιστροφή του Βούλγαρου Σοκόλοφ στην πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Το σενάριο αυτό αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα, αφού τα οικονομικά της πρωταθλήτριας Ιταλίας είναι χειρότερα από ποτέ. Η πόρτα των πρωταθλητών έχει ανοίξει για τα καλά και μέχρι τέλος Ιουνίου θα έχει οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του Έλληνα διεθνή. 

Όπως επισημαίνει το volleynews, το όνομα του Τζούριτς βρίσκεται στους υπό παραχώρηση παίκτες στην λίστα του volleyball.it, του πιο έγκυρου ιταλικού site που ασχολείται με το άθλημα του φιλέ.

Εικάζεται μάλιστα ότι ο Τζούριτς θα παίζει τρείς θέσεις στην μπροστική ζώνη ως κεντρικός και στην πίσω ζώνη ως διαγώνιος, κάτι που έκανε και ο Κροάτης Ομρτσεν στην ίδια ομάδα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΑΠΟ ΤΙΣ 24 ΜΑΪΟΥ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ, ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here