Προβλήματα η ΑΕΚ, ελπίζει ο ΑΟΟ

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

– Μπορεί στο γήπεδο – και μέσα από το άδικο σύστημα που είχε επιλεγεί – να μην μπόρεσε να πανηγυρίσει την άνοδο στην Βόλει Λιγκ, ωστόσο δεν αποκλείεται αυτό τελικά να συμβεί για την Ορεστιάδα.

Έστω με … σπόντα. Όπως το ΤhrakiSportS είχε ξαναγράψει, δεν αποκλείεται οι πράσινοι του Έβρου να εξασφαλίσουν συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία του βόλει, αφού τα οικονομικά δεδομένα μπορεί να επηρεάσουν πολλές ομάδες.

Σύμφωνα με το ΑΕΚ-LIVE, «η ΑΕΚ έχει εξασφαλίσει την άνοδο της στην Α1 Βόλεϊ, ωστόσο η συμμετοχή της είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Το ανδρικό τμήμα βόλεϊ επανέρχεται σε επαγγελματικό επίπεδο και μαζί επανέρχονται και τα χρέη της ομάδας! Το ποσό μάλιστα φτάνει τις 400.000 ευρώ, νούμερο εξαιρετικά μεγάλο για τα δεδομένα της ομάδας.
Για να λάβει άδεια συμμετοχής στη Volley League θα πρέπει να τακτοποιηθούν τα χρέη, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί κάποια λύση. Η νέα διοίκηση της Ερασιτεχνικής “τρέχει” το συγκεκριμένο θέμα, όμως θα πρέπει να γίνει σημαντική μείωση των απαιτήσεων των πιστωτών ώστε να μπορέσει να επιβιώσει η ομάδα. Σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται η λύση η ομάδα να παραμείνει στην Α2, παρά το γεγονός πως εξασφάλισε την άνοδο»
.

Αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται η Ορεστιάδα να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια χωρίς να χρειαστεί η μεγάλη δικαστική περιπέτεια, την οποία έχει προαναγγείλει σε βάρος της ΕΣΑΠ για την γνωστή απόφασή της να υποβιβάσει τελευταίο τον Ηρακλή και να διατηρήσει τον Παναθηναϊκό, αντί να ανεβάσει στην Βόλεϊ Λιγκ τον ΑΟΟ.