Αναβιώνει στην Αλεξανδρούπολη το Κύπελλο Ελλάδος Ενόργανης Γυμναστικής!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν είκοσι χρόνια αναβιώνει αυτό το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη ο θεσμός του Κύπελλο Ελλάδος Ενόργανης Γυμναστικής για μικρά αγόρια και κορίτσια.

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης από τις 11.00 το πρωί και σε αυτήν θα συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες που έχουν καταφέρει να πάρουν την πρόκριση μέσα από διαδικασία βαθμολογίας.

Ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης Νεκτάριος Κελεσίδης απηύθυνε πρόσκληση για να προσέλθουν στο Κλειστό μαθητές και γονείς για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Ο σκοπός είναι ο θεσμός όχι απλά να αναβιώσει αλλά να καθιερωθεί και να διεξάγεται κάθε χρόνο, ως διοργάνωση που θα τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Μάλιστα, ο ΑΟΕΓΑ έσπευσε να δεσμεύσει το Κλειστό και την Κυριακή, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η τελική επίδειξη των μικρών αθλητών και αθλητριών του συλλόγου σης Αλεξανδρούπολης, με συμμετοχή άνω των 100 παιδιών.

Μάλιστα, τα έσοδα από αυτήν την διοργάνωση θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, αφού θα πάνε στον Σύλλογο Αυτιστικών Παιδιών Αγίου Βασιλείου, που έχει προβλήματα με την κτηριακή εγκατάστασή του.