Στον Σάββα Παντελίδη καταλήγει ο ΠΑΣ, που προσφεύγει στο CAS

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Μελίνα Ντισλιάν

–  Στον Σάββα Παντελίδη φαίνεται πως καταλήγουν οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τις συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών να γίνονται σε καλό κλίμα.

Αρκετά ήταν τα ονόματα που είχαν έρθει στο προσκήνιο για την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την αποχώρηση του Γιάννη Χριστόπουλου. Αρκετοί Έλληνες προπονητές αλλά και ξένοι με θητεία στη χώρα μας φερόταν ως υποψήφιοι για τον πάγκο των Ηπειρωτών, ωστόσο φαίνεται πως οι άνθρωποι του «Άγιαξ» έχουν καταλήξει στον πρώην προπονητή του Πανθρακικού Σάββα Παντελίδη με τον οποίο μάλιστα έχουν ήδη κάνει κάποιες επαφές.

Οι συζητήσεις των δυο πλευρών, με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβασίλη να είναι αυτός που μιλάει με τον Έλληνα τεχνικό , είναι σε καλό κλίμα αλλά και σε αρκετά καλό δρόμο, χωρίς να έχει «κλείσει» οριστικά το θέμα. Η κατεύθυνση πάντως είναι θετική κι αν στον ΠΑΣ δεν αλλάξουν ρότα και δεν ασχοληθούν με άλλες περιπτώσεις που έχουν στη λίστα τους είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις με τον Παντελίδη.

Την ίδια ώρα πάντως, στον ΠΑΣ Γιάννενα δηλώνουν ότι θα προχωρήσουν σε προσφυγή στο CAS για την κόκκινη κάρτα που έβγαλε η ΟΥΕΦΑ στην έξοδο της ομάδας στα ευρωπαϊκά κύπελλα, η οποία σε συνδυασμό με την αντίστοιχη που βγήκε προς τον Παναθηναϊκό, δίνει στην Ξάνθη το δικαίωμα να ζήσει το ευρωπαϊκό της όνειρο…