Και οι Παλαίμαχοι της Ξάνθης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων!!!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Δεν είναι μόνο οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ Κομοτηνής, όπως γράφουμε τόσες μέρες. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη από τις 12 Ιουλίου θα συμμετάσχουν και αυτοί της Ξάνθης!!!

Μάλιστα, ήδη κληρώθηκαν με αντιπάλους τους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές της Ιταλίας και της Γερμανίας. Οι Βετεράνοι της Ξάνθης, που πρόσφατα έπαιξαν φιλικό με την Εθνική Παλαιμάχων στο Αμοιρίδιο, θα είναι μια από της πέντε ομάδες Βατεράνων που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Βετεράνοι της Ξάνθης θα συμμετέχουν στην ηλικιακή κατηγορία +40 και σίγουρα αποτελεί τεράστια τιμή τόσο για τον ίδιο τον σύλλογο των παλαιμάχων όσο και για την Ξάνθη που θα ακουστεί το όνομα της Ξάνθης σε όλο τον κόσμο, όπως άλλωστε και αυτό της Κομοτηνής!

Αρχικά είχε αποφασιστεί να συμμετάσχει μια μεικτή παλαιμάχων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ωστόσο μετά την αποχώρηση της Καβάλας, το όνομα αντικαταστάθηκε στην χθεσινή κλήρωση της Θεσσαλονίκης από αυτό της Ξάνθης, αφού μόνο ξανθιώτες θα συμμετάσχουν. 

Ευχαριστούμε τους ίδιους που μας ειδοποίησαν για να συμπληρώσουμε αυτήν την παράλειψή μας. Ελπίζουμε φυσικά να φροντίσουν τώρα να μας αντιγράψουν και σε αυτήν την είδηση οι γνωστοί “αντιγραφείς”, που συνηθίζουν να παίρνουν ειδήσεις του ThrakiSportS χωρίς να αναφέρουν πηγή, όπως αυτήν που πρώτοι βγάλαμε για την συμμετοχή της ΑΕ Κομοτηνής στην διοργάνωση, τώρα που αποκαλύπτεται ότι θα υπάρχει και δεύτερη θρακιώτικη εκπροσώπηση.

Το ρόστερ των Παλαιμάχων της Ξάνθης:
Βαρδικελόγλου Χρήστος
Σαλτσίδης Παναγιώτης
 Ιγνατιάδης Κυριάκος
Αμοιράς Σταύρος
Σταυρακάρας Παναγιώτης
Χατζηευφραιμίδης Ντέμης
Τζούλιας Αναστάσιος
Καρατσιώλης Λυσίμαχος
Κοτσίκης Αντώνης
Σμυρλόγλου Αναστάσιος
Χατζηευφραιμίδης Ιορδάνης
Γεωργατζόγλου Δημήτρης

Coach: Ηλιάδης Αριστοτέλης