Στάση αναμονής από την ΠΑΕ Ξάνθη για την Ευρώπη, δηλώσεις Πιαλόγλου

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Την πίστη τους ότι η ομάδα της Ξάνθης θα παίξει στην Ευρώπη έχουν άπαντες στο στρατόπεδο της επίσημης ΠΑΕ, αλλά παράλληλα κρατούν και στάση αναμονής μέχρι την αυριανή μέρα οπού θα υπάρχει και η επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ για την έξοδο της Ξάνθης στην Ευρώπη.

Αύριο είναι τα σπουδαία για την ομάδα της Ξάνθης, όπως τουλάχιστον είπε σε επικοινωνία με το ThrakiSportS ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Πιαλόγλου. Ο κ. Πιαλόγλου εξέφρασε την ελπίδα όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την έξοδο της Ξάνθης στην Ευρώπη να ισχύουν, περιμένοντας με αγωνία την Παρασκευή οπότε και η ΠΑΕ θα ενημερωθεί και επίσημα πλέον την έξοδο της στην Ευρώπη. Ωστόσο κράτησε χαμηλούς τόνους, όπως συνηθίζει άλλωστε.

Ανάλογα ισχύουν και με τους παίκτες. Την Παρασκευή αναμένονται από την ΕΠΟ οι επίσημες ανακοινώσεις, καθώς θα πρέπει πλέον να αποστείλει στην ΟΥΕΦΑ νέο κατάλογο με τις ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στα ευρωπαϊκά κύπελλα, αφούτ βεβαίως κοινοποιηθεί και επισήμως στην ΕΠΟ η απόφαση της ΟΥΕΦΑ.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κλήρωση για τις πρώτες προκριματικές φάσεις του Europa League, όπου κατά τα φαινόμενα θα συμμετάσχει η Ξάνθη, θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας (24/6) καθώς οι αγώνες έχουν προγραμματιστεί για τις 18 και τις 25 Ιουλίου. Λεπτομέρειες για τους πιθανούς αντιπάλους της Ξάνθης σε επόμενη ανάρτηση, δείτε για την ώρα παλιότερο ρεπορτάζ του ThrakiSportS για το θέμα με όλα τα ονόματα των ομάδων που πιθανότατα να κληθυεί να αντιμετωπίσει η Ξάνθη με ένα κλικ ΕΔΩ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here