Παντρεύεται την αγαπημένη του Έφη ο Δημήτρης Σουάνης!!!

Γράφει ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Μπορεί το όνομα του να ακούγεται για αρκετές ομάδες, όμως που να βρεθεί μυαλό για μπάλα αυτήν την περίοδο για τον χαλκιδικιώτη επιθετικό Δημήτρη Σουάνη, καθώς το Σάββατο ντύνεται… γαμπρός για χάρη της αγαπημένης του Έφης Ζουρνατζίδου.

Ο Δημήτρης και η Έφη είναι μαζί από το 2006, όταν ποδοσφαιριστής ακόμη του Πανθρακικού τότε ο Σουάνης, γνώρισε την φοιτήτρια εκείνη την εποχή στην Κομοτηνή Έφη (στο Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας). Από τότε η Έφη και ο Δημήτρης είναι αχώριστοι, τόσο όταν ο Δημήτρης πήρε μεταγραφή για την Ξάνθη, και φυσικά και την περσινή χρονιά που ο Δημήτρης πήρε μεταγραφή στην Κύπρο, όπου  μάλιστα στέφθηκε και κυπελλούχος με την φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού. Η Έφη τον ακολούθησε στην Μεγαλόνησο και ήταν στο πλάι του αγαπημένου της, έχοντας πάρει πλέον και το  πτυχίο της.

Κουμπάρος του ζευγαριού θα είναι ο κολλητός του Δημήτρη και συμπαίκτης του τόσο στον Πανθρακικό όσο και στην Ξάνθη Σπύρος Βρονταράς, ενώ ο γάμος θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα της Έφης, στον Μικρόκαμπο Δράμας. Στην συνέχεια, όπως πληροφορείται το ThrakiSportS, θα ακολουθήσει πάρτι σε γνωστό μπιτς μπάρ στο Φανάρι Κομοτηνής. Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι πολλοί πρώην συμπαίκτες (και όχι μόνο) του Δημήτρη τόσο από την Ξάνθη όσο και από τον Πανθρακικό.

Όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, είναι απόλυτα λογικό πως το ποδόσφαιρο και ο επόμενος προορισμός του Δημήτρη Σουάνη μπορεί να περιμένει (βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με μια σειρά από ομάδες), μιας και τώρα έχει προτεραιότητα η μεγάλη αγάπη του «Σού»…