Δηλώσεις του προπονητή της Ασπίδας στο ThrakiSportS

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Μετά την δεύτερη νίκη στην διαδικασία των μπαράζ, ο προπονητής Καρά Αχμέτ Νεδήμ δήλωσε πως το παιχνίδι ήταν αρκετά δύσκολο και ότι η ομάδα του εκμεταλλεύτηκε και την απειρία και την κούραση του αντιπάλου από το χθεσινο παιχνιδι με την Κατερινη. 

Το αυριανό παιχνίδι με τη Ολυμπιαδα Λαρισας και του Σαββατου με την ΑΓΕ Πιερίας τα χαρακτήρισε δύσκολα και κρισιμα, που αναλογα με την εκβαση του σημερινου αγωνα Ολυμπιαδα Λαρισας – ΑΓΕ Πιερίας θα εκρινε πολλα για την υποθεση ανοδος.

Χαρακτηρισε δυσκολο τον ομιλο αυτον της ανοδου και ολες της ομαδες δυνατες (αν και δε παρακολούθησε ακομα την Ολυμπιαδα) με εξαιρεση την Ιερισσό.

Επίσης ενας λογος ανησυχιας συμφωνα με τον Καρά Αχμέτ Νεδήμ ειναι η κουραση απο τη συνεχη παιχνιδια σε σχεση με τους αντιπαλους του που εκαναν το ρεπο τους.

Με τα λεγομενα του προπονητη της Ασπίδας οτι ο ομιλος αυτος ειναι δυσκολος συμωνησαν και οι προπονητες των αντιπάλων ομαδων ΑΓΕ Πιερίας Γ. Χρυσανθόπουλος(παλιός μπομερ Αρη, ΠΑΟ) και η κυρια Γεωργοπούλου της Ολυμπιάδας Λάρισας.