Στη μάχη νέας διάκρισης οι παίδες του Εθνικού

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Στη μάχη νέας διάκρισης με στόχο την κατάκτησης και του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων μπαίνουν οι μικροί του Εθνικού.

Οι αθλητές του Γιάννη Ανδρεάδη θα λάβουν μέρος από την Παρασκευή έως και την Κυριακή στους αγώνες της προημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης θα αγωνιστούν στη Θεσσαλονίκη με αντιπάλους τους Ηρακλή, Φθία Λαμίας, Νίκη Αιγινίου.

Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα στον Α, Β και Γ΄όμιλο στο πρωτάθλημα Παίδων και εξέδωσε ανακοίνωση για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος:

Μετά την αδυναμία της ΕΣΠΕ Πελοποννήσου να ολοκληρώσει την τελική φάση του πρωταθλήματος Παίδων, μετά την προσφυγή της ΕΑ Πατρών στο ΑΣΕΑΔ, η Ομοσπονδία λαμβάνοντας υπ όψιν την κείμενη νομοθεσία (άρθρο 126, παρ. 3 του αθλητικού νόμου 2725/99, που αναφέρει ρητά ότι ‘δεν ανακηρύσσεται πρωταθλητής και καμία βαθμολογική σειρά δεν επικυρώνεται εφόσον εκκρεμούν προσφυγές στο ΑΣΕΑΔ), αποφάσισε:

Την αναβολή των αγώνων του Δ’ ομίλου της προημιτελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων και κατά συνέπεια την αναβολή των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Γ’ και Δ’ ομίλου.
Η ΕΟΠΕ αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες που δημιουργούνται στα σωματεία, τους αθλητές και τις οικογένειες τους εξαιτίας της συγκεκριμένης δικαστικής διαμάχης, το μόνο που μπορεί να δεσμευτεί είναι ότι θα ζητήσει από το ΑΣΕΑΔ την άμεση εκδίκαση της συγκεκριμένης υπόθεσης και έκδοση της σχετικής απόφασης.
Οι αγώνες της προημιτελικής φάσης στους άλλους τρεις ομίλους (Α’, Β’ και Γ’) θα διεξαχθούν κανονικά, όπως επίσης και οι αγώνες της ημιτελικής φάσης των Α’ και Β’ ομίλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Ημερ/νία

Γήπεδο

Ώρα

Σ υ ν ά ν τ η σ η

Παρ. 21/6/2013

Α.Νικολαΐδης

18.00

ΑΠΣ Φθία

ΜΑΣ Νίκη

Παρ. 21/6/2013

Α.Νικολαΐδης

20.00

ΜΓΣ Εθνικός

ΓΣ Ηρακλής

Σαβ. 22/6/2013

Α.Νικολαΐδης

17.00

ΜΓΣ Εθνικός

ΑΠΣ Φθία

Σαβ. 22/6/2013

Α.Νικολαΐδης

19.00

ΓΣ Ηρακλής

ΜΑΣ Νίκη

Κυρ. 23/6/2013

Α.Νικολαΐδης

14.00

ΑΠΣ Φθία

ΓΣ Ηρακλής

Κυρ. 23/6/2013

Α.Νικολαΐδης

16.00

ΜΑΣ Νίκη

ΜΓΣ Εθνικός