Photos: Η πρεμιέρα της Ξάνθης και ο αγιασμός από τον μητροπολίτη Παντελεήμων

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Με φιλοδοξίες και όρεξη για δουλειά ξεκίνησε η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδό της. 

Αρχικά πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων, ο οποίος στην σύντομη ομιλία του ευχήθηκε μία “καλή χρονιά, γεμάτη επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς” στη ξανθιώτικη ομάδα και στην συνέχεια ακολούθησαν οι καθιερωμένες δηλώσεις προπονητή – παικτών στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους.

Νέα πρόσωπα στην φετινή Skoda Ξάνθη αναφορικά με το τεχνικό επιτελείο -εκτός από τον προπονητή της ομάδας Νίκο Καραγεωργίου- είναι οι βοηθοί του Μανώλης Παπαματθαιάκης, Μάριος Ζερβίδης και ο γυμναστής Ηλίας Αμπατζίδης. Από πλευράς ποδοσφαιριστών στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας Δημήτρης Κυριακίδης και οι νεαροί Ιάσωνας Παπαδημητρίου, Αργύρης Μπαρέττας και Κίμωνας Παπαδιώτης που προωθήθηκαν από την ομάδα Νέων ενώ υπήρξαν και δικαιολογημένες απουσίες ποδοσφαιριστών, όπως για παράδειγμα οι Δημήτρης Γούτας και Αντώνης Ράνος που βρίσκονται στην Τουρκία με την αποστολή της Εθνικής Νέων για το Μουντιάλ κάτω των 20 ετών.

Αναλυτικότερο ρεπορτάζ σε λίγο. Δείτε τις φωτογραφίες του Αντώνη Πασβάντη για το Thraki Photo Agency και το ThrakiSportS…