Μετά της εβρίτισσας συζύγου του, ο Βιεϊρίνια στην ακαδημία του

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Χρήστος Ραγκάτσης

–  Κοντά στα μικρά παιδιά της ακαδημίας που από σήμερα (19/6) φέρει το όνομά του, βρέθηκε το απόγευμα ο Αντρέ Βιεϊρίνια μετά της εβρίτισσας συζύγου και της κόρης του.

Οι μικροί θαυμαστές του τον περίμεναν υπομονετικά να φτάσει στο γήπεδο της περιοχής Στρεμπενιώτη στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, που εδρεύει η τοπική Ακαδημία. Ο Βιεϊρίνια βρέθηκε εκεί την Τετάρτη, συνοδευόμενος από την αλεξανδρουπολίτισσα συζυγό του και την κόρη του.

Αρχικά, μαζί με τον Δήμαρχο Νεαπόλεως Συκεών Σίμο Δανιηλίδη και τον προπονητή της Ακαδημίας Ανέστη Ασλανίδη εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια για την Ακαδημία, που φέρει πλέον και το δικό του όνομα.

“Πιστεύω με την βοήθεια του Δημάρχου όλα να πάνε καλά και να βοηθήσουμε τα παιδιά που έχουν για όνειρο να παίξουν ποδόσφαιρο. Με έπεισε ο φίλος ο Ανέστης (σ.σ. ο προπονητής της Ακαδημίας), πιστεύω στην δουλειά του. Μιλήσαμε και είπαμε να ανοίξουμε μία Ακαδημία γιατί πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ καλή δουλειά ανέφερε, μεταξύ άλλων, φανερά χαρούμενος ο Βιεϊρίνια.