Ντύνεται νυφούλα η Σάσα Μπάστα!!!

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Το ατίθασο κορίτσι της showbiz παντρεύεται! Η Σάσα Μπάστα, η γνωστή ξανθιώτισσα που κατέκτησε τις πίστες και τις πασαρέλες της Αθήνας, βρήκε το άλλο της μισό. Ωστόσο όχι στο πρόσωπο κάποιου ποδοσφαιριστή, παρά τις γνωστές κατά καιρούς σχέσεις της, αλλά του DJ Valentino. Αποφάσισε λοιπόν να νοικοκυρευτεί, αφού πρώτα φορέσει… νυφικό. 

Αλλωστε, τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει αφοσιωθεί στον σύντροφό της, τον άνδρα που κατάφερε αυτό που κανείς στο παρελθόν δεν πέτυχε: να τιθασεύσει το πιο sexy celebrity κορμί, την… καυτή Σάσα.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso» της Τετάρτης, ο γάμος του ζευγαριού (που είναι μαζί εδώ κι ένα χρόνο) έχει προγραμματιστεί για τις 8 Αυγούστου. 

Το ευτυχές γεγονός γνωρίζουν ελάχιστοι φίλοι και συγγενείς, αφού προς το παρόν η Σάσα και ο Βαλεντίνο δεν θέλουν να το ανακοινώσουν.

Η ξανθιώτισσα στο παρελθόν είχε σχέσεις με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, πιο μετά είχε φημολογηθεί κάτι για τον Γιάννη Μανιάτη, μέχρι και για τους Κώστα Μήτρογλου και ο Κέβιν Μιραλάς.

Όμως το μοντέλο και τραγουδίστρια από την ημέρα που γνώρισε τον μουσικό παραγωγό έχει αλλάξει τρόπο ζωής: προτιμάει να κρατάει χαμηλούς τόνους και έχει βάλει -προς το παρόν- στην άκρη την καριέρα της. Οι φωτογραφίες σαν και αυτήν που συνοδεύει το άρθρο αποτελούν παρελθόν, τουλάχιστον για την ώρα…