Συστήνονται δύο νέες γυναικείες ποδοσφαιρικές ομάδες στον Έβρο!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Δύο νέες ομάδες γυναικείου ποδοσφαίρου κυοφορούνται στον Έβρο, που έδωσαν μάλιστα και τους πρώτους τους αγώνες το περασμένο Σάββατο με την ιστορική ομάδα της Ροδόπης ’87. 

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της ανάπτυξης και ανάδειξης του γυναικείου ποδοσφαίρου, οι υπό σύσταση ομάδες της Άνθειας Αλεξανδρουπόλεως, του Ορέστη Ορεστιάδας αλλά και η ομάδα της Κομοτηνής  διοργάνωσαν ένα πετυχημένο τουρνουά στο γήπεδο της Άνθειας παρουσία αρκετών φιλάθλων που καταχειροκρότησαν τις προσπάθειες κυρίως των μικρών ποδοσφαιριστριών που άφησαν πολλές υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του τουρνουά τα κορίτσια αγωνίστηκαν 7χ7 σε μισό γήπεδο και 30λεπτά. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας με δύο νίκες.

Πιο συγκεκριμένα, η γυναικεία ομάδα του Ορέστη κέρδισε 2-1 την ομάδα της Κομοτηνής (τα γκολ της Ορεστιάδας Μαρασλή και Αθανασιάδου, το τέρμα της Ροδόπης η Βουρδόγλου) και 5-1 την ομάδα της Άνθειας Αλεξανδρουπόλεως (τα γκολ του Ορέστη πέτυχαν οι Κεμαλή, Μαρασλή, Χατζηαντωνίου, Δημισκίδου και Κεσκινίδου, ενώ για την Άνθεια σκόραρε η Τζεντέμη). Η Ροδόπη’ 87 κέρδισε 4-1 την ομάδα της Άνθειας (Από δύο τέρματα για την Ροδόπη πέτυχαν οι Βουρδόγλου και Γκιρταλή, ενώ για την Άνθεια σκόρερ ήταν και πάλι η Τζεντέμη).

Οι Συνθέσεις των ομάδων :
ΆΝΘΕΙΑ  (Β. Βαλασούδη) : Βλασίδου, Τζεντέμη, Αξαββίδου, Νικολαϊδου, Δουκόγλου, Τερζίδου, Μέγκρη, Κιουτσούκη, Κασπαρίδου και Στουγιούδη.
ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ  (Χρ. Χριστούδης) : Μαυρίδου, Φουκίδου, Δοαξιανίδου, Δημισκίδου, Κεμαλή, Τσακαλίδου, Κεσκινίδου Βας., Κεσκινίδου Παν., Καϊσίδου, Ψιμμένου, Μαρασλή, Χ’ αντωνίου, Βαρσαμίδου, Χήρα και Αθανασιάδου.
ΡΟΔΟΠΗ ’87 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Β. Περιβολοπούλου) : Βουρδόγλου, Γκιρταλή, Περιβολοπούλου Αναστασία, Κατρακάζα, Ψαρίδου, Δημητρίου, Κυριάκου, Μανέτα, Κουφού, Λαζαρίδου, Μαυροπούλου, Καραγιάννη και Παραμαξή.