Photos: Η άφιξη των Θρακιωτών της Εθνικής Νέων στην Τουρκία και η πρώτη προπόνηση…

Ανταπόκριση από την Τουρκία: Σωτήρης Σαρμπεζούδης

–  Στην πόλη Γκαζιαντέπ, όπου θα δώσει τους δύο πρώτους αγώνες για τον 4ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων, βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (18/6) η αποστολή της Εθνικής Ομάδας Κ-20.

Οι 21 διεθνείς, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνονται και οι Δημήτρης Γούτας και Αντώνης Ράνις της Ξάνθης, πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση επί τουρκικού εδάφους το απόγευμα (18:00) στο προπονητικό κέντρο GASKI Facilities 1.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς επί τουρκικού εδάφους και κατά τη διάρκειά της οι διεθνείς εκτέλεσαν απλές ασκήσεις τακτικής και κατοχής μπάλας.

Οι ρυθμοί αναμένεται να εντατικοποιηθούν από την Τετάρτη (19/6), με την πραγματοποίηση δύο προπονήσεων στις 09:30 το πρωί και στις 18:00 το απόγευμα, με το βλέμμα, πλέον, στραμμένο στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου με αντίπαλο το Μεξικό το ερχόμενο Σάββατο (22/6, 18:00, Γκαζιαντέπ).

Ο αγώνας ακόμα δεν ξέρουμε από ποιο ελληνικό κανάλι θα έχει κάλυψη, σίγουρα ωστόσο θα live τηλεοπτική μετάδοση από το δορυφορικό Eurosport και ενημέρωση από το ThrakiSportS, που θα βρίσκεται όλες αυτές τις ημέρες κοντά στην Εθνική Νέων.

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή είναι πολύ καλές (ηλιοφάνεια), με τη θερμοκρασία να φτάνει το μεσημέρι τους 31ο C.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ελληνική αποστολή συνταξίδεψε μαζί με εκείνη της Παραγουάης στην πτήση από την Κωνσταντινούπολη έως το Γκαζιαντέπ. Την ελληνική ομάδα συνόδευσε από πλευράς ΕΠΟ ως αρχηγός αποστολής ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης.

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ομάδας αλλά και νωρίτερα από το ταξίδι της, την άφιξή της στην τουρκική πόλη αλλά και την… αιθέρια ύπαρξη που συνταξίδεψε με την αποστολή της ελληνικής ομάδας προς τέρψιν των νεαρών διεθνών, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες…