Ξεκινά νωρίς – νωρίς προετοιμασία η Skoda Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Την Τετάρτη (19 Ιουνίου) θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Skoda Ξάνθης εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. 

Οι Ακρίτες κάνουν την πρώτη του προπόνηση την παραπάνω ημέρα και μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, θα ξεκινήσουν το «χτίσιμο» για τη νέα και ιδιαίτερα απαιτητική ερχόμενη σεζόν.  Η ανακοίνωση της ακριτικής ΠΑΕ 

«Για την ερχόμενη Τετάρτη στις 18:00 το απόγευμα στο προπονητήριο της Π.Α.Ε. στα Πηγάδια, έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση της SKODA ΞΑΝΘΗ για τη νέα σαιζόν 2013-14. 
Η ξανθιώτικη ομάδα, αμέσως μετά τον αγιασμό που θα πραγματοποιηθεί, θα μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας. Η πρώτη προπόνηση θα είναι ανοιχτή για το κοινό και τους δημοσιογράφους. 
Το πρόγραμμα της ομάδας περιλαμβάνει προπόνηση και την Πέμπτη ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν οι εργομετρικές εξετάσεις. 
Το διάστημα από την 1η έως την 21η Ιουλίου η SKODA ΞΑΝΘΗ θα διαμένει στο ξενοδοχείο των αθλητικών της εγκαταστάσεων, το Le Chalet όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 

Ημερομηνίες και αντίπαλοι των φιλικών αγώνων που θα ακολουθήσουν, θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here