Friends & work & sports & fun! Τρεις δικές μας κουκλάρες αυτοφωτογραφίζονται…

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Η φωτογραφία ανέβηκε στο προφίλ της Μαίρης Καραπαναγιώτου από την ίδια και την εικονίζει μαζί με την Βασιλική Τσιρογιάννη και την Αλεξάνδρα Βουρβουτσιώτου. Τα τρία διάσημα μοντέλα συνοδεύουν την εικόνα με το σχόλιο “Friends&work&fun” και… τρεις καρδούλες.

Όχι, το sports που βάζουμε στον τίτλο δεν το αναφέρουν αλλά έχουμε κάθε δικαίωμα να το προσθέσουμε εμείς. Άλλωστε, και οι τρεις τους έχουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σχέση με τα σπορ.

Η Μαίρη Καραπαναγιώτου είναι ίσως το πιο διάσημο φωτομοντέλο της Θράκης και ένα από τα πιο διάσημα της χώρας, καθώς κάνει καριέρα στην Γερμανία. Κατάγεται από την Κομοτηνή και είναι η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας του Πανθρακικού για την κολεξιόν των ρούχων της ομάδας της Θράκης.

Η Βασιλική Τσιρογιάννη δεν κατάγεται από την Θράκη, αλλά σπουδάζει στα μέρη μας, καθόρι φοιτήτρια στην Κοινωνική Διοίκηση Κομοτηνής. Πέρυσι αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς και κοσμεί συχνά τις εξέδρες των γηπέδων, καθώς ο καλός της είναι ποδοσφαιριστής και μάλιστα γνωστός: ο Θανάσης Παπάζογλου του ΟΦΗ.

Η Αλεξάνδρα Βουρβουτσιώτου με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη, έγινε διάσημη στις αρχές της χρονιάς από την περίφημη τετράλεπτη διαφήμιση με τα… σουτιές, που έπαιζε στην τηλεόραση και αναδείκνυε το πληθωρικό στήθος της. Κινείται μεταξύ Λιβάνου, όπου βρίσκεται ο καλός της και Ελλάδας, ενώ η ίδια δηλώνει ότι αγαπάει πολύ να παίζει τένις.

Τα τρία κορίτσια βρίσκονται αυτές τις μέρες στην Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική, προφανώς για επαγγελματικούς λόγους. Φωτογραφίσεις βλέπετε. Αλλά συνδυάζουν την δουλειά με διασκέδαση και καλές φιλίες μεταξύ τους. Friends & work & fun, όπως άλλωστε έγραψαν και σρτο facebook….