Ανοιχτή πρόσκληση Ξενουδάκη για τη ΓΕΑ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Ανοιχτή πρόσκληση προς κάθε φορέα, σύλλογο και φίλο του βόλει της περιοχής, απέστειλε ο Πρόεδρος της Γυμναστικής Εταιρείας Αλεξανδρούπολης.

Ο Γιώργος Ξενουδάκης, με το τέλος της διετούς θητείας του στην προεδρία της ΓΕΑ, δίνει το δικό του μήνυμα, ενώ απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στις εκλογές του συλλόγου, που θα πραγματοποιηθούν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου ακόμη και με υποψηφιότητα για το διοικητικό Συμβούλιο

Όπως αναφέρει, «φτάνοντας στο τέλος μια διαδρομής, ο απολογισμός των πεπραγμένων κρίνεται επιβεβλημένος. Ο απολογισμός της διετίας θα γίνει βέβαια και θα παρουσιαστεί επίσημα στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, που θα εκλέξει το νέο Δ.Σ.
Θεωρώ όμως σκόπιμο να δημοσιοποιήσω κάποιες σκέψεις μου, ως… αρχή προβληματισμού και… σκέψης, αν θέλετε, στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης και συμμετοχής, κάθε φίλου του βόλεϊ και της Γ.Ε.Α.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε μια διετία τώρα απ’ τις προηγούμενες εκλογές, τα ξεπεράσαμε. Ήμασταν πάντα εκεί, κοντά στην ομάδα.
Σε όλες τις μάχες, μικρές και μεγάλες, μπήκαμε μπροστά προσπαθώντας να έχουμε στυλοβάτες όλους εσάς.
Πάντα επιμέναμε και θα επιμένουμε πως η δύναμη κάθε σωματείου είναι τα μέλη του, που δραστηριοποιούνται και παλεύουν για την ύπαρξη του .
Σας καλούμε να συμμετάσχετε όλοι στις εκλογές του Σωματείου (θέτοντας υποψηφιότητα για το Δ.Σ.) που θα πραγματοποιηθούν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.
Το σωματείο δεν είναι κάτι απρόσωπο και ξένο. Φτιάχνεται και δυναμώνει με τη δική σας συμμετοχή»
.

Μάλιστα, σε μια πρωτοφανή κίνηση, ο πρόεδρος του απερχόμενου ΔΣ Γιώργο Ξενουδάκη δηλώνει στο τέλος της γραπτής του δήλωσης ότι είναι στη διάθεσή οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου για κάθε πληροφορία ή ενημέρωση, είτε στο e-mail του συλλόγου είτε και προσωπικά και μάλιστα, δημοσιοποιεί το… τηλέφωνό του (6946955332)!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here