Στα υπόψιν της Ξάνθης ο Ξενοφώντας Πάνου

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Την περίπτωση του 23χρονου Ξενοφώντα Πάνου, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Θρασύβουλο, εξετάζει σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα της Θράκης.

Ο Ξενοφών Πάνος έκανε μια εξαιρετική χρονιά στην ομάδα της Φυλής, όντας από τους λίγους που το… πάλεψαν για να μην υποβιβαστεί ο Θρασύβουλος, κάτι που τελικά δεν συνέβη. Ο 23χρονος δεξιός μπακ είχε 5 γκολ σε 36 αναμετρήσεις της Football League κι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, τόσο από την κατηγορία στην οποία αγωνίστηκε όσο και από τη Super League, με την Ξάνθη να είναι μια από αυτές που εξετάζει προσεκτικά την περίπτωσή του.

Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι Θρακιώτες έχουν ήδη κάνει διερευνητικές επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, έτσι ώστε να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Πάνος δεδομένα θέλει το βήμα παραπάνω, έχει δεχθεί αρκετές κρούσεις από τη στιγμή που μένει ελεύθερος από τον Θρασύβουλο, και αναμένεται στο προσεχές διάστημα να αποφασίσει για το που θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Από εκει και πέρα, οι ξανθιώτες περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις στο θέμα των αδειοδοτήσεων του ΠΑΣ και του Παναθηναϊκού, ενώ «διαρρέεται» αισιοδοξία για συμμετοχή της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ. Από την πλευρά τους, οι Νίκος Καραγεωργίου και οι ποδοσφαιριστές του μετράνε αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας, η οποία έχει οριστεί για την Τετάρτη…