Ο Γκαλέτι δώρο στον Παύλο Δερμιτζάκη!

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Ο Λοτσιάνο Γκαλέτι που τον περασμένο Οκτώβρη είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού, επιστρέφει στην χώρα μας για να ξαναπαίξει μπάλα με τον ΟΦΗ, υπό την τεχνική καθοδήγηση του πρώην προπονητή του Πανθρακικού Παύλου Δερμιτζάκη. Μάλιστα, ο 33χρόνος Αργεντινός αναμένεται στο Ηράκλειο την Τρίτη για υπογραφές!

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού θα εκπληρώσει το όνειρο του και θα παίξει ξανά μπάλα ύστερα από την σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε. Ο Γκαλέτι πήρε το «οκ» από τους γιατρούς για να επιστρέψει στην ενεργό δράση και έκανε προπονήσεις με την Εστουδιάντες Λα Πλάτα αλλά η αργεντινίκη ομάδα αρνήθηκε να του προσφέρει επαγγελματικό συμβόλαιο. Επιπλέον δεν βρισκόταν στα πλάνα του τεχνικού της Εστουδιάντες, Μαουρίσιο Πελεγκρίνο.

Ετσι όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής, ο Γκαλέτι αποδέχτηκε την πρόταση του ΟΦΗ και θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο την Τρίτη για υπογραφές. Όπως αντιλαμβάνεστε,πρόκειταο για την μεταγραφή – βόμβα που σας γράφαμε ότι θα είναι το δώρο της διοίκησης στον Παύλο Δερμιτζάκη, καθώς ο Γκαλέτι είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση το 2010.