Λεπτομέρειες για Ραφ, επιστροφή Ανδρεάδη. Οι μεταγραφικές κινήσεις του Εθνικού…

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Με αργούς ρυθμούς προχωρά ο σχεδιασμός του Εθνικού για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Μπορεί καθημερινά να υπάρχουν συζητήσεις, επαφές και διαβουλεύσεις με ενδιαφερόμενους μεταγραφικούς στόχους,  ωστόσο λίγα είναι εκείνα τα μέτωπα που κλείνουν παρότι έχουμε φτάσει στα μέσα Ιούνη.

“Θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί στις κινήσεις μας, για να μην γίνουν και λάθη. Άλλωστε κάποιες φορές θέλουν χρόνο και οι διαπραγματεύσεις με τους στόχους μας” ήταν το σχόλιο του Σάκη Μουστακίδη που ήδη έχει εντοπίσει στο πρόσωπο του ακραίου της Λαμίας Άλαν Κόμελ τον αντικαταστάτη του “Ραφ” Κουμεντάκη. Ο Αλεξανδρουπολίτης διεθνής άσος αποχαιρετά τον Εθνικό και τους φίλους του στον Έβρο και γίνεται κάτοικος Ιταλίας και πιο συγκεκριμένα της Ραβένα.

Ο “Ραφ” έχει πάρει την απόφαση να ξενιτευτεί και δεν υπάρχει πρόθεση να σταθεί ο σύλλογός του εμπόδιο στο επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Το τελευταίο στάδιο είναι η επίτευξη τελικής συμφωνίας μεταξύ των δυο πλευρών, ώστε να μείνει ικανοποιημένη απλό τις οικονομικές απολαβές που θα λάβει η πλευρά του συλλόγου της Αλεξανδρούπολης. Έχει γραφτεί για ένα ποσό της τάξεως των 40 χιλιάδων ευρώ, αλλά οι συζητήσεις συνεχίζονται και δεν είναι βέβαιο ότι αυτή θα είναι η οριστική συμφωνία.  

Παίκτης του Εθνικού, μετά τη συμφωνία για ανανέωση με τον Ιβάν Ράιτς, θεωρείται ο Ανδρέας Ανδρεάδης ο οποίος μετά το πέρασμά του από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Ηρακλή που πανηγύρισε κύπελλα και διακρίσεις, επιστρέφει στον Έβρο και στην ομάδα που τον ανέδειξε. Ο Ανδρεάδης, που επέστρεψε πρόσφατα και στην Εθνική Ομάδα μετά το πολύ καλό πρωτάθλημα που πραγματοποίησε αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το κέντρο του Εθνικού μαζί με τους Παπάζογλου και Γραμματικάκη.

Από εκεί και πέρα, ανοιχτά παραμένουν τα θέματα του πασαδόρου που θα αποτελέσει δίδυμο μαζί με τον Άκη Σιδηρόπουλο και αυτή του λίμπερο, όπου όλα είναι ανοιχτά. Από το να υπάρξει μια σημαντική ενίσχυση μέχρι το να στηριχθεί ο προπονητής του Εθνικού στην επιλογή του νεαρού Κοντοστάθη…