Photos: Η απονομή του τίτλου στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Έγινε την Τετάρτη η απονομή στον πρωταθλητή της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης για την περίοδο 2012-2013 Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης.

Η ομάδα του Ιάσμου τη χρονιά που μας πέρασε ήταν η καλύτερη ομάδα και αυτό φυσικά επισφραγίστηκε με την απονομή του κυπέλου. Οι παίκτες του Γ. Δίγκα έδειξαν σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της φετινής περιόδου συγκέντρωση και σοβαρότητα και απέδειξαν πως μόνο με τη σκληρή δουλειά έρχονται τα θετικά αποτελέσματα.

Αν δεν έχαναν κι από τον Νέστο Χρυσούπολης στα μπαράζ της ανόδου για τη Γ’ Εθνική η χρονιά θα θεωρούνταν πλήρως επιτυχημένη. Παρόλα αυτά με το σήκωμα του κυπέλου του πρωταθλητή στο γήπεδο του Ιάσμου μόνο χαμόγελα ήρθαν, ενώ συνάμα επικράτησε αίσθημα αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά στις τάξεις των διοικούντων και των παικτών της ομάδας.

Πριν την απονομή προηγήθηκε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Φιλίας το οποίο έληξε 1-0 υπέρ της ομάδας της Φιλίας, αλλά όπως επισημαίνει και το συνάδελφο site RosopiSportS, αυτό ελάχιστη σημασία έχει. Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από την υπερπροσπάθεια αυτής της χρονιάς κι έδωσαν υπόσχεση να ξαναζήσει ο σύλλογος τέτοιες στιγμές και του χρόνου.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ RODOPISPORTS ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ