ΟΥΕΦΑ και ΕΠΟ ανακοινώνουν το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο: ΠΑΣ, ΠΑΟ ή Ξάνθη;

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Αντίστροφη μέτρηση για την δημοσιοποίηση από τους αρμόδιους ελεγκτές της ΟΥΕΦΑ αναφορικά με το ποια ομάδα θα λάβει τελικά μέρος στα ευρωπαϊκά κύπελλα κερδίζοντας το τρίτο και τελευταίο του Γιουρόπα Λιγκ.

Μετά την αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Αθήνα πριν μία εβδομάδα κλιμακίου που ήλεγξε τους φακέλους του ΠΑΣ Γιάννενα και του Παναθηναϊκού, αλλά όχι και της Ξάνθης όπως αρχικά είχε φημολογηθεί, αναμένεται η απόφαση.

ΠΑΣ Γιάννενα και Παναθηναϊκός υπενθυμίζεται ότι δεν είχαν λάβει άδεια από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης, έλαβαν όμως από την Δευτεροβάθμια παρά την αρνητική εισήγηση που υπήρχε. Για αυτό και υπήρξε παρέμβαση της ΟΥΕΦΑ.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την αδειοδότηση του ΠΑΣ Γιάννενα, παρόλο που έχει δοθεί. Για αυτό και υπήρχε η εκτίμηση ότι θα του αφαιρεθεί η άδεια συμμετοχής στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Για αυτό όμως εξετάστηκε και ο φάκελος του Παναθηναϊκού, που επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσίαζε κενά, λιγότερα μεν από του ΠΑΣ αλλά υφιστάμενα.

Πλέον αναμένεται η απόφαση της ΟΥΕΦΑ, που σημειωτέον, θα έχει ισχύ μόνο ως προς το ευρωπαϊκό εισιτήριο και όχι και ως προς τους πεεριορισμούς που κανονικά συνεπάγεται τυχόν μη αδειοδότηση ως προς τις μεταγραφές, ενώ για αυτόν τον λόγο δεν έχει επεκταθεί και στην περίπτωση του Πανθρακικού. Αν οι ευρωπαίοι ελεγκτές κρίνουν ότι κακώς δόθηκαν οι άδειες σε ΠΑΣ Γιάννενα και Παναθηναϊκό, τότε το ευρωπαϊκό εισιτήριο θα δοθεί στην Ξάνθη…

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ: ΠΟΣΟ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΞΑΝΘΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here