Γιορτινό φινάλε για την Ακαδημία της Ασπίδας Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο “Χριστίνα Χριστοδούλου”, γιορτή της ακαδημίας της Ασπίδας για το κλείσιμο της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.

Μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες για την ομάδα της Ασπίδας τόσο στο Αντρικό όσο και στο Γυναικείο αλλά και φυσικά στα τμήματα των Ακαδημιών με μεγάλες επιτυχίες που δίνουν την βεβαιότητα πως αν συνεχιστεί η καλή δουλειά που γίνεται στην Ασπίδα το Ξανθιώτικο μπάσκετ θα έχει ιδιαίτερα λαμπρό μέλλον.

Στην γιορτή οι πολύ μικροί αθλητές της Ασπίδας (από 6-9 ετών) έκαναν ασκήσεις επίδειξης τεχνικής, καταχειροκροτούμενοι από τους γονείς που βρισκόταν στις κερκίδες. Ενώ οι λίγο μεγαλύτεροι (9-10 χρονών) έπαιξαν διπλό, χαρίζοντας ωραίες στιγμές στον κόσμο.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι ομάδες των κορασίδων και των εφήβων, που κατέλαβαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα στα πρωταθλήματα που συμμετείχαν.

Τέλος όλοι οι αθλητές της ακαδημίας της Ασπίδας παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους μετάλλια και ανανέωσαν το ραντεβού τους, πρώτα στο camp που θα συμμετέχει η ομάδα στην Χαλκιδική (10-18 Αυγούστου) και στην συνέχεια  για της αρχές Σεπτέμβρη, που θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις των τμημάτων της ακαδημίας.